Yarkadaş’tan AK Parti’ye destek!

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun ABD programına farklı kesimden gazetecileri çağırmamasını eleştiren Yarkadaş, “Cuma günü yapılan toplantıya muhalif olarak adlandıran arkadaşlarımızın davet edilmesini doğru buluyorum ve destekliyorum.” ifadelerini kullandı.

ABD gezisi kapsamında farklı kesimden gazetecileri programına davet etmeyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştiren tv100 yazarı Barış Yarkadaş, AK Parti'nin son girişimini desteklediğini açıkladı. 

AK Parti'nin "Türkiye Yüzyılı" başlıklı vizyon belgesini açıklayacağı programa muhalif gazetecileri de davet etmesine ilişkin canlı yayında değerlendirmelerde bulunan Yarkadaş, söz konusu girişimi doğru bulduğunu ve desteklediğini belirtti.

"DOĞRU BULUYORUM VE DESTEKLİYORUM"

Yarkadaş şu ifadeleri kullandı: 

"CHP’de milletvekilliği yapmamış olsaydım muhtemelen davet ederlerdi. Sayın Cumhurbaşkanı beni bir gazeteci olarak uçağına davet ederse giderim, tüm sorularımı sorarım. Geçmişte sayın Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı iken tv8’de ve Kent TV’de çalışıyordum. Sayın Erdoğan hapse gireceğini benim verdiğim belgeyle öğrendi. Ben muhalif gazetecilerin yıllar sonra davet edilmelerini olumlu buluyorum. Geçen programda Kılıçdaroğlu’nun ABD gezisine gazetecilerin seçilerek götürülmesini eleştirmiştim. Sayın Kılıçdaroğlu’nun yerinde olsaydım bir farkındalık yaratırdım. A Haber, Yeni Şafak, Türkiye Gazetesi, Akit’ten gazeteciler çağırırdım. Bu hem siyaseti zenginleştirir hem de kamu adına denetlenmesini sağlar. Cuma günü yapılan toplantıya muhalif olarak adlandıran arkadaşlarımızın davet edilmesini doğru buluyorum ve destekliyorum."

Yarkadaş’tan AK Parti’ye destek! ile ilgili etiketler Barış Yarkadaş AK Parti
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.