Yarışmaya katıldığı için vurulan Mutlu Kaya'nın tedavisi yarım kaldı!

Katıldığı bir şarkı yarışmasında ismini duyurduktan sonra eski sevgilisi tarafından silahlı saldırıya uğrayan ve yatağa mahkum kalan Mutlu Kaya'nın tedavisine maddi imkansızlıklar nedeniyle devam edilemiyor.

Bir televizyon kanalında katıldığı ses yarışmasında tanınan ve Diyarbakır'ın Ergani ilçesindeki evinde eski erkek arkadaşı tarafından silahla yaralandıktan sonra uzun süre ölümle pençeleşen Mutlu Kaya ve ailesi zor günler geçiriyor.

"KADINLAR İÇİN KAYBETMEYECEĞİM"

Maddi imkansızlıklar nedeniyle tedavisi yarıda kalan Mutlu, Show TV'ye verdiği röportajda umudunu kaybetmediğini ve eskisinden daha iyi olacağına inandığını belirtti. Eski günlerini özlediğini belirten Mutlu Kaya, "Arada bir şarkı söylemeye çalışıyorum. Umudumu kaybetmedim, kaybetmem de... Hiçbir şey için değil, kadınlar için kaybetmeyeceğim" dedi.

mutlu_kaya_oldu_mu_son_durum_nedir_1431946727_1083

AİLENİN EVİNE HACİZ GELDİ

2 aylık fizik tedavi gören, ancak ailesinin maddi imkansızlığı nedeniyle tedavisine devam edemeyen Mutlu; evindeki aletlerin yardımıyla yeniden yürümek için çabalıyor. Tedavi sürecinde evlerine haciz gelen aile, bayramdan sonra başka eve taşınacak.

sibel-can-agIladi-mutlu-kaya-ziyareti

SİBEL CAN 'YARDIM EDİYORUM' DEMİŞTİ

Öte yandan aile daha önce yaptığı bir röportajda Sibel Can ile ilgili, "Sibel Can yardım ediyorum diye kendini ortaya koydu, daha çok yardım edeceklerin önünü kapattı. Nasıl olsa Sibel Can arkalarında diyenler yardımdan vazgeçti. Sibel Can sadece Diyarbakır'daki hastaneyi iki kere menajerine arattı, bir defa da gazetecilerle yanımıza geldi. Kimse bize yardım etmek zorunda değil. Ama Sibel Can'ın yaptığı çok ağrımıza gitti. Ne hassasiyeti, ne de bir yardımı oldu" ifadelerini kullanmıştı.

Yarışmaya katıldığı için vurulan Mutlu Kaya'nın tedavisi yarım kaldı! ile ilgili etiketler Sibel Can mutlu kaya yardım ses yarışması
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.