Yarışmacı muhabirin kalçasına tokat attı!

Gürcistan'da bir maratonda iğrenç bir olay yaşandı. Koşuculardan biri yayın yapan muhabir kadının kalçasına tokat attı. Bu olay sonrasında yarışmacı gelecekteki tüm maratonlardan men edildi.

Cumartesi günü  Savannah Köprüsü'nde yapılan koşuda bir yarışmacı WSAV-TV kanalında canlı yayın yapan , muhabirin kalçasına tokat attı. Genç muhabir uğradığı taciz sonrasında neye uğradığına şaşırdı.

Olaydan sonra açıklama yapan Savannah Spor Konseyi, "Dün öğleden sonra tacizciyi tespit ettik ve bilgilerini muhabirle ve istasyonuyla paylaştık” dedi.


Konsey başka bir yazıda “Bir Savannah Spor Konseyi etkinliğinde böyle bir davranışa müsamaha göstermeyeceğiz” dedi. “Bu şahsın tüm Savannah Spor Konseyi'ne ait yarışlara kaydolmasını yasaklama kararını verdik.” açıklamasını yaptı.

 Bir Savannah Emniyet Müdürlüğü sözcüsü memurların muhabir Bozarjian ile konuştuğunu ve "Kesinlikle bu olayla ilgili nasıl ilerlemek istediğine dair her türlü imkanla çalışacağını” söyledi.

Muhabir henüz yarışmacının kimliği hakkında yorum yapmadı ve suçlamada bulunup bulunmama konusunda herhangi bir açıklama yapmadı.

SuperHaber/Dışhaberler

Yarışmacı muhabirin kalçasına tokat attı! ile ilgili etiketler Taciz Gürcistan koşu maraton
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.