Yarınki hava durumu! 13 Aralık Pazar hava nasıl olacak?

Yarınki hava durumu! 13 Aralık yarın hava nasıl olacak sorusunun yanıtı haberimizde. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün hava sıcaklık raporlarını yayınlaması, vatandaşların yarın hava nasıl olacak araştırmalarına adeta cevap oldu. İşte 3 büyük ilde hava sıcaklıkları...

Yarınki hava durumu haberimide. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün hava sıcaklık raporlarını yayınlaması yarın hava nasıl olacak sorusuna da cevap oldu.

YARINKİ HAVA DURUMU! 13 ARALIK PAZAR HAVA NASIL OLACAK?

Genellikle yağmur ve sağanak, Sivas, Gümüşhane, Bayburt, Tunceli ve Erzincan çevrelerinde karla karışık yağmur şeklinde olması beklenen yağışların, Marmara'nın batısında (Çanakkale, Edirne çevreleri ile Balıkesir ve Kırklareli'nin batısı), Kıyı Ege ve Batı Akdeniz'de (Antalya, Isparta'nın güneyi, Burdur'un doğusu) ile Manisa, Denizli çevrelerinde kuvvetli yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/metrekare), İzmir, Aydın ve Muğla çevrelerinde çok kuvvetli yer yer şiddetli (51-100 kg/metrekare) olacağı tahmin ediliyor. Gece saatlerinde doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı ve ülkemiz genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın ise genellikle güney ve doğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Ege ve Akdeniz Bölgesi ile İç Anadolu'nun güney Kesimleri ile Trabzon ve Giresun çevrelerinde güneyli yönlerden kuvvetli (50-70km/sa) ve kısa süreli olarak fırtına (60-80 km/sa) şeklinde esmesi beklendiğin esmesi bekleniyor.

 

Yarınki hava durumu! 13 Aralık Pazar hava nasıl olacak? ile ilgili etiketler hava durumu 13 aralık pazar yarın hava nasıl olacak
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.