Yarın kargolar açık mı, kapalı mı? 15 Temmuz PTT kargo çalışıyor mu?

Resmi tatil olarak bilinen 15 Temmuz’da kargoların açık olup olmadığı vatandaşlarca merak ediliyor. Birçok kamu kurum ve kuruluşunun kapalı olduğu 15 Temmuz’da kargolar çalışıyor mu? Yarın kargolar açık mı?

Demokrasi ve Milli Birlik Günü olan 15 Temmuz 2021 Perşembe tarihi daha önceden alınan karar doğrultusunda resmi tatil olarak ilan edilmişti. Bu gelişmeler sonrasında kargoda işi olan vatandaşlar 15 Temmuz tarihinde kargo şirketlerinin açık olup olmadıklarını ve çalışıp çalışmadıklarını sorgulamaya başladı.

PTT Kargo Çalışıyor Mu?

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde birçok kurum resmi tatil yapacak. 15 Temmuz'da tüm kargolar ve PTT şubeleri tatil olması nedeniyle çalışmayacak ve tatil olacaktır. Kargolar faaliyetlerine 16 Temmuz Cuma sabahında kaldığı yerden devam edecek.

Yarın kargolar açık mı, kapalı mı? 15 Temmuz PTT kargo çalışıyor mu?

Yarın 15 Temmuz PTT Açık Mı?

15 Temmuz'da tüm kargolar ve PTT şubeleri tatil dolayısıyla kapalı olacak. Normal şartlarda resmi tatillerde hizmet vermeyen bazı kargo şirketleri yaşadıkları yoğunluk nedeniyle bu günlerde de hizmet vermeye devam edebilir. Konuya ilişkin resmi bir açıklama olduğunda haberimizin içerisine eklenecektir.

PTT resmi tatillerde hizmet vermeyen kurumlar arasında yer almamaktadır.

Yarın kargolar açık mı, kapalı mı? 15 Temmuz PTT kargo çalışıyor mu? - Resim : 2

Daha önceden alınan karar doğrultusunda 15 Temmuz şehitlerimizi ve gazilerimizi anma günü olarak tatil ilan edilmiştir. Bu kapsamda 15 Temmuz çalışanlar için bir günlük resmi tatil olarak sayılmaktadır.

Yarın kargolar açık mı, kapalı mı? 15 Temmuz PTT kargo çalışıyor mu? ile ilgili etiketler kargo 15 Temmuz ptt kargo
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.