Yarın 23 Aralık Konya okullar tatil mi? Perşembe Konya Valiliği son dakika kar tatili!

Konya'da devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle 23 Aralık Perşembe gününde okulların yeniden tatil olması gündeme geldi. Öğrencilerde yarın 23 Aralık Konya’da okullar tatil mi sorusuna yanıt arar oldu. Peki Konya Valiliği 23 Aralık son dakika kar tatili haberi geldi mi?

Havaların soğuması ile kış şartlarını yoğun olarak hisseden Konya'da kar yağışı bazı ilçelerde etkisini arttırdı. Öğrenci ve velilerde kar yağışının devam ettiği Konya'da yarın 23 Aralık Perşembe gününde okulların tatil olup olmadığını merak etmeye başladı.

22 Aralık Çarşamba gününde Konya'da okullarda eğitim ve öğretime ara verilmesi sonrasında veliler ve öğrenciler 23 Aralık okullar tatil mi sorusunun yanıtını sorgulamaya başladı.

KONYA 23 ARALIK OKULLAR TATİL Mİ?

Konya'da geçtiğimiz hafta sonundan itibaren etkisini arttıran yoğun kar yağışı nedeniyle 22 Aralık Çarşamba gününde 5 ilçede ilk ve orta dereceli okullarda yüz yüze eğitime 1 gün daha ara verildi.

Yarın 23 Aralık Konya okullar tatil mi? Perşembe Konya Valiliği son dakika kar tatili!

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, meteorolojik şartlar nedeniyle Bozkır, Doğanhisar, Beyşehir, Hüyük ve Altınekin ilçelerinde Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarla Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı kreşlerde 22 Aralık Çarşamba günü eğitim öğretime uzaktan devam edileceği belirtildi.

Açıklamada, engelli veya hamile kamu çalışanlarının aynı gün idari izinli sayılmasına karar verildiği kaydedildi.

23 Aralık tarihinde Konya Valiliği kar tatili haberi burada olacak.

Yarın 23 Aralık Konya okullar tatil mi? Perşembe Konya Valiliği son dakika kar tatili! ile ilgili etiketler Konya tatil Kar tatili okullar konya valiliği
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.