Yargı'ya sürpriz bir oyuncu daha! Ünlü isim fenomen dizinin kadrosuna dahil oldu

FOX TV'de yayınlanan fenomen dizi Yargı, 3. sezon bölümleri ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İzlenme rekorları kıran Yargı dizisinin kadrosuna yeni bir oyuncu dahil oldu. Dizide yeni sezonda yaşanacaklar ise merak konusu oldu. İşte detaylar...

FOX TV'de yayınlanan fenomen dizi yargı 3. sezon bölümleri ile izleyici karşısına çıkmak için gün sayıyor. Yayınlandığı günden bu yana izlenme rekorları kıran Yargı dizisinin kadrosuna yeni bir oyuncu dahil oldu. Dizide yeni sezonda yaşanacaklar ise merak konusu oldu. İşte detaylar...

Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in rol aldığı sevilen dizi Yargı, 17 Eylül Pazar günü yeni sezonun ilk bölümü ile izleyicilerle buluşacak. Sevilen dizi yeni sezonda da heyecalandıran sahnelerle izleyicileri ekran başına kilitleyecek. 

YARGI'YA SÜRPRİZ BİR İSİM DAHA!

Fenomen diziye yeni bir oyuncu eklendi. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Yargı dizisinin yeni sezonunda Ferit Kaya, “Can” rolü ile izleyicilerin karşısına çıkacak.

Yargı'ya sürpriz bir oyuncu daha! Ünlü isim fenomen dizinin kadrosuna dahil oldu

YARGI'DA YENİ SEZONDA NELER YAŞANACAK?

Dizinin yeni sezonunda yaşanacaklar şimdiden merak konu olmuşken Gazeteci Birsen Altuntaş'tan diziyle ilgili dikkat çeken bir iddia geldi. Altuntaş'ın edindiği kulis bilgilerine göre; Fenomen dizi 5 yıllık zaman atlamasıyla açılacak. Geçen sezon Alaçatı‘da seyirciye hüzün bombardımanı ve umudu aynı anda yaşatan sarsıcı finalin ardından bu sezon seyirci Ceylin ve Ilgaz’ın yollarını ayrılmış olarak görecek. Ancak çiftin arasında sonsuz bir bağ da kurulacak ve seyirci ikilinin bir kızları olduğunu görecek.

Yargı'ya sürpriz bir oyuncu daha! Ünlü isim fenomen dizinin kadrosuna dahil oldu ile ilgili etiketler Yargı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.