Yargı'nın Zafer'i Ali Seçkiner Alıcı 'Oğlum' dizisine transfer oldu

Son olarak Yargı dizisinde canlandırdığı Zafer karakteriyle izleyici karşısına çıkan oyuncu Ali Seçkiner Alıcı, Show Tv'nin iddialı kadrosuyla dikkat çeken yeni dizisi Oğlum'un kadrosuna dahil oldu.

Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz'in paylaştığı, yönetmenliğini Ali Bilgin'in üstlendiği, senaryosunu Sema Ergenekon'un kaleme aldığı Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Yargı'da Zafer karakterine hayat veren 57 yaşındaki oyuncu Ali Seçkiner Alıcı, Show TV de yayınlanacak olan Oğlum dizisine transfer oldu.

Yargı'nın Zafer'i Ali Seçkiner Alıcı 'Oğlum' dizisine transfer oldu

Yayın tarihi henüz netleşmese de yakın zamanda izleyiciyle buluşmaya hazırlanan Oğlum dizisinin oyuncu kadrosu da yavaş yavaş belli olmaya başladı.


OĞLUM DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU:

İşte merakla beklenen Oğlum dizisinin kadrosundan netleşen isimler...


Canan Ergüder- Demet

Serhat Teoman- Sedat

Timur Acar- İlyas

Nihal Yalçın- Melike

Songül Öden- Zeynep

Tuğçe Açıkgöz- Sedef

Canan Ergüder- Pedagog Demet


OĞLUM DİZİSİNİN KONUSU:

Dram türündeki 'Oğlum' dizisi bu yıl içerisinde izleyici karşısına çıkacak. Show Tv ekranlarında yayınlanacak olan Oğlum dizisinde maddi zorluklar yaşayan bir ailenin 6 yaşındaki oğlu Kaan ile maddi hiç bir sıkıntısı olmayan bir ailenin 12 yaşında ki teknoloji bağımlısı oğlu Cem'in birbirine bağlanan hikayesi bir pedegogun gözünden anlatılacak.

 

Yargı'nın Zafer'i Ali Seçkiner Alıcı 'Oğlum' dizisine transfer oldu ile ilgili etiketler Yargı Ali Seçkiner Alıcı Oğlum dizisi dizi transferi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.