Yargı'da Ceylin Engin'in sırrını çözdü! Zehirlenme hikayeymiş! Meğer...

Her bölümüyle heyecan yaratmaya devam eden Yargı yeni bölümüyle de izleyicinin nefesini kesmeye hazırlanıyor. Engin'in cezaevinde zehirleyen ismin kim olduğu merak edilirken Avukat Ceylin Engin'in sırrını çözüyor.

Kanal D ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan Yargı izleyiciyi o kadar kendine bağladı ki yorum yapmaktan kendini alamıyor. Sema Ergenekon'un müthiş bir işe imza attığı Yargı'da yeni bölümde gerilim gittikçe tırmanıyor. Hapishanedeki Engin'in zehirlenmesi ve çevirdiği işler geçtiğmiz bölüme damga vuran sahneler oldu. Ancak yeni bölümde Avukat Ceylin Engin'in sırrını çözüyor.

Diğer yandan Engin'i zehirleyen ismin kim olduğu merak ediliyor. Ceylin'e göre Engin hapishaneden kaçmak için kendini zehirledi. Ancak kimilerine göre ise suçlu Engin'in teyzesi Seda da işin içinde.

Yargı'da Ceylin Engin'in sırrını çözdü! Zehirlenme hikayeymiş! Meğer...

Bir yandan onun ölmesini isteyen ama diğer yandan da onun hapishanede kalıp cezasını çekmesini isteyen Ceylin, Engin'in hapishaneden kaçmasına engel olabilecek mi? İşte akıllarda en çok yer eden soru bu oldu.

Yargı'da Ceylin Engin'in sırrını çözdü! Zehirlenme hikayeymiş! Meğer... - Resim : 2

Başrollerinde Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Uğur Polat, Mehmet Yılmaz Ak, Ali Seçkiner Alıcı ve Zeyno Eracar'ın oynadığı Yargı pazar akşamları Kanal D'de yayınlanmaya devam ediyor.

 

Yargı'da Ceylin Engin'in sırrını çözdü! Zehirlenme hikayeymiş! Meğer... ile ilgili etiketler Kanal D Yargı Pınar Deniz Kaan Urgancıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.