Yargı'da asıl partner Pars ve Ceylin olmalıydı! Kaan Urgancıoğlu'nu kızdıran yorum!

Kanal D'nin her Pazar akşamı yayınlandığı Yargı yeni bölümleriyle heyecan ve gerilime devam ediyor. Dizide Ilgaz ve Ceylin'in uyumu herkesin ortak görüşü olsa da asıl partner Pars ve Ceylin olmalıydı diyenler var. Bu yorum Kaan Urgancıoğlu'nu kızdıracak.

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun partner olarak ilk Aşk 101'de görülmüştü. İkilinin uyumu herkesin dikkatini çekmişti. Şimdi ise iki isim Yargı dizisinde beraberler. Pınar Deniz'e avukatlığın yakıştığını Kaan Urgancıoğlu'na da savcılık rolünün iyi gittiğini düşünenlar var.

Ancak bu ikilinin uymadığı konusunda görüşler de var. Özellikle Urgancıoğlu'nu kızdıracak yorumu Milliyet Yazarı Sina Koloğlu yaptı. Savcılık konusunda Pars'ın (Mehmet Yılmaz Ak) Ilgaz'ı geçtiğini düşünen bu yüzden de Ceylin ve Pars ikilisinin partner olması gerektiğini söyleyen Koloğlu yazısında şu görüşe yer verdi:

Yargı'da asıl partner Pars ve Ceylin olmalıydı! Kaan Urgancıoğlu'nu kızdıran yorum!

“Her zaman iddia ederim savcılık kıyafeti Pars’ta vücut buluyor. Kaan Urgancıoğlu sanki başka rolde olmalıydı. Başrole star isim arandığından olacak, o seçilmiş. Ama bir Pars ile Ceylin mesela daha ilginç olabilirmiş.”

Yargı'da asıl partner Pars ve Ceylin olmalıydı! Kaan Urgancıoğlu'nu kızdıran yorum! - Resim : 2

Aslına bakılırsa Pınar Deniz ile Mehmet Yılmaz Ak'ın partner olması gerektiğini söylenen paylaşımlar sosyal medyada da var. Pars ve Ceylin'in çok daha uyumlu olacaklarını düşünenler de.

Yargı'da asıl partner Pars ve Ceylin olmalıydı! Kaan Urgancıoğlu'nu kızdıran yorum! ile ilgili etiketler Kanal D Yargı savcı pars mehmet yılmaz ak
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.