Yargı hangi diziden uyarlama? Yargı uyarlama dizi mi?

Kanal D ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan Yargı dizisi hangi kitaptan uyarlama sorusu akılları karıştırdı. Başrollerinde Pınar Deniz’in oynadığı Yargı hangi diziden uyarlama?

Kanal D ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan ve her bölümü ile olay yaratan Yargı dizisi bir kez daha gündeme geldi. Başrollerinde Pınar Deniz ile Kaan Utgancıoğlu’nun oynadığı Yargı’nın hangi diziden uyarlama olduğu da merak konusu.

YARGI HANGİ DİZİDEN UYARLAMA?

Yargı dizisinin senaryosu Sema Ergenekon tarafından yazılıyor. Uyarlama olduğuna dair bir bilgi ise bulunmuyor. Yargı dizisinin tamamen sıfırdan yazılmış, yeni bir dizi olduğu belirtiliyor.

Yargı hangi diziden uyarlama? Yargı uyarlama dizi mi?

YARGI DİZİSİ KONUSU?

Bir cinayet vakasıyla yolları kesişen Ilgaz ve Ceylin, katili bulma yolunda birlikte hareket etmek zorunda kalacak ve bu durum ikisinin de hayatında geri dönüşsüz bir kırılma noktası yaratacaktır.

Bir cinayet vakasının buluşturduğu Savcı Ilgaz (Kaan Urgancıoğlu) ile Avukat Ceylin'in (Pınar Deniz) ters köşelerle dolu hikayesini ekranlara taşıyacak 'Yargı', 19 Eylül Pazar akşamı Kanal D'de başlıyor. Heyecanla beklenen dizinin yayınına günler kala ilk bölümünden ön izleme sahnesi seyirciyle buluştu. İdealist Savcı Ilgaz ile sınır tanımayan Avukat Ceylin'in tartışmasından kesitlerin seyirciyle buluştuğu sahne izleyenlere aynı zamanda zıt karakterlere sahip ikilinin çekişmeli ilişkisinden de ipuçları veriyor.

Yargı hangi diziden uyarlama? Yargı uyarlama dizi mi? ile ilgili etiketler Yargı uyarlama
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.