Yargı dizisinin Ceylin'i Pınar Deniz'den büyük gaf: ''Ezan çalıyor''

Çekim için gittikleri yerde trafiğe takılan Yargı dizisinin başrol oyuncuları Mehmet Yılmaz Ak, Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu ve Uğur Aslan sete yetişebilmek için çareyi yürümekte buldu. O sırada canlı yayın açan Uğur Aslan, ekip arkadaşlarıyla sohbet ederken ezan okunduğunu duyunca araya giren Pınar Deniz, "Ezan çalıyor" gafıyla herkesi şaşkına çevirdi.

Yargı dizisinin başrol oyuncuları Mehmet Yılmaz Ak, Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu ve Uğur Aslan çekim için gittikleri yerde trafiğe takılınca sete yetişmek için ara sokaklardan yürüdü. Tarihi yarımada sokaklarında dolaşıp setin kurulduğu yeri bulmaya çalışan oyunculardan Uğur Aslan ise o eğlenceli anlarını kayıt altına aldı.


Uğur Aslan, ekip arkadaşlarıyla sohbet ederken ezan okunduğunu duyunca araya giren Pınar Deniz, "Ezan çalıyor" diyerek büyük bir gafa imza attı. Güzel oyuncu bu hareketiyle herkesi şaşkına çevirdi.


PINAR DENİZ'İN O ANLARI SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Ekip arkadaşlarıyla yürürken ezanı duyan Pınar Deniz "Bir dakika ezan çalıyor" dedi. Yaptığı gafı fark eden oyuncu ağzını kapatarak "Çalıyor mu" diyerek kendisini düzeltti. O anları kayda alan Uğur Aslan ise ''tövbe estağfurullah" diyerek durumu toparlamaya çalıştı. Deniz'in videosu kısa sürede sosyal medyada da gündem oldu.

Yargı dizisinin Ceylin'i Pınar Deniz'den büyük gaf: ''Ezan çalıyor'' ile ilgili etiketler Yargı Pınar Deniz Kaan Urgancıoğlu Uğur Aslan Sosyal Medya Mehmet Yılmaz Ak
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti. DEM Parti yöneticilerinin Diyarbakır Sur'daki mazbata töreni sırasında hakaret içeren sözleriyle ilgili müfettiş görevlendirildi.