Yargı dizisinin 2. sezon hazırlıkları başladı! Müjdeyi bakın kim verdi!

Kanal D’nin geçtiğimiz sezona damgasını vuran Yargı dizisinin yeni sezon hazırlıklarının başladığını dizinin senaristi Sema Ergenekon, instagram hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Kanal D’nin geçtiğimiz sezon en başarılı işlerinden biri olarak karşımıza çıkan Yargı, her hafta izleyiciyi ekrana kitlemeyi başardı.

Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in başrollerini paylaştığı Yargı dizisinin yeni sezon hazırlıklarının başladığını, Sema Ergenekon, ‘Yeni sezona hazırlık’ notuyla paylaştı.

Şahsına münhasır karakterleri, nefes kesen hikayesi ve başarılı oyunculuklarıyla bu sezonun en başarılı dizilerinden biri olan Yarg 29 Mayıs’ta yayınlanan final bölümü ile ekranlara damga vurmuştu.

Yargı dizisinin 2. sezon hazırlıkları başladı! Müjdeyi bakın kim verdi! 1

Kadrosunda Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in yanı sıra Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Pınar Çağlar Gençtürk, Başak Gümülcinelioğlu, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Özlem Çakar Yalçınkaya, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş gibi başarılı oyuncuların rol aldığı Yargı’nın 2. sezonu da heyecanla bekleniyor.

Yargı dizisinin 2. sezon hazırlıkları başladı! Müjdeyi bakın kim verdi! 2

Dizinin sezon finalinde neler olmuştu bir hatırlayalım; Zafer cinayetinin çözülmesinin ardından yeniden Ceylin ve Igaz’ın evlenmeleri izleyiciyi çok mutlu ederken, son sahnedeki ayrıntı ise şoke etti! Bir kaç bölümdür son sahnelerde Ceylin’in 6 ay sonra bir cinayet şüphelisi olarak tutuklanmasına tanık oluyordu izleyenler. Bölüm sonunda ekrana gelen kısa sahneler birleşerek final bölümünde daha ayrıntılı bir şekilde yayınlandı. Elinde kanlı bıçakla yine üstü başı da kanlı olan Ceylin ofisine sığınıyordu.

Hala üzerinde kan olan bıçağı nereye koyacağını düşünürken Eren kapıyı kırıp onu Adli Tıp’a götürüyor ve burada çöp konteynırındaki parmak izinin Ceylin’e ait olduğunu öğrenip yıkılıyordu. Ceylin’in elindeki evlilik yüzüğünden alınan kan örneği dikkat çekerken, emniyete gittikten sonra da itiraf edeceğini söylemesi ayrıca şaşırtıyordu.

Sezon finalinde bu sahnenin de devamı geldi. Eren’in Ceylin’e sert davranışı dikkatleri çekiyordu zaten. Bu durumdan dolayı Ceylin’in, dizide sevilen bir ismi öldürdüğü ya da yaraladığı da anlaşılıyordu. Eren’in bu kadar sinirlenmesi ve üzgün olması da öldürülen kişiyle ilgiliydi.

Sonunda Eren kısacık bir kaç cümle ile cinayeti itiraf eden Ceylin’e “Bir de bana anlat bakalım” diyerek “Ilgaz Kaya’yı neden öldürdün?” diye sordu! “Nasıl yaptın, nasıl kıydın? Nasıl öldürdün Ilgaz Kaya’yı?” diye de ekledi! İşte bu cümleler, izleyicinin bir süredir merakla beklediği sorulardan birini çarpıcı yanıtıydı. Evet öldürülen kişinin Ilgaz olduğu anlaşıldı, ancak Ceylin’in bunu neden yaptığı, o noktaya nasıl geldiği ise asıl büyük soru olarak şimdilik havada asılı duruyor! Bu sorunun cevabı yeni sezon bölümlerinde verilecek.

Yargı dizisinin 2. sezon hazırlıkları başladı! Müjdeyi bakın kim verdi! ile ilgili etiketler yargı dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.