Yargı Dizisinde Pars ve Seda Aşkı Başlıyor! Senarist Sema Ergenekon'dan Sürpriz Var!

Pazar akşamlarının heyecan dolu dizisi Yargı'da beklenen gelişme yakında gerçekleşiyor. Savcı Pars ve Seda arasındaki uyuma dikkat çeken birçok izleyici bu yakınlaşmanın bir aşka dönüşmesi gerektiğini düşünüyor. Senarist Sema Ergenekon da bu isteklere sessiz kalmayacağa benziyor. İşte Yargı 20. bölüm detayları...

Yargı dizisi 20. bölümü ile yine heyecan dolu anlara sahne olacak. Etkileyici hikayesi ve ters köşeleriyle kendisini soluksuz izlettiren dizide katilin Niyazi olduğunu görüyoruz. Ancak Niyazi'nin azmettiricisi için muhtemelen birkaç bölüm daha sabretmemiz gerekecek. Yargı Dizisinde Pars ve Seda Aşkı Başlıyor! Senarist Sema Ergenekon'dan Sürpriz Var!

'Pars ve Seda Aşkı Başlıyor'

Pars ve Seda arasındaki mükemmel uyum ve kimya yakaladılar. Dizinin sıkı takipçileri de bu uyumun artık aşka dönüşmesi gerektiğni belirtiyorlar. Sosyal medyada Pars ve Seda arasında atışmaların yakında karşı konulmaz bir yakınlaşmanın ilk sinyalleri olarak değerlendiriliyor.

Sema Ergenekon da Yargı dizisinin senaristi olarak bu çağrılara kulak vermesi bekleniyor. Öyle ki yakında Pars ve Seda arasında aşk başlayabilir.

Yargı Dizisinde Pars ve Seda Aşkı Başlıyor! Senarist Sema Ergenekon'dan Sürpriz Var!

Yargı 20. Bölümde Neler Olacak?

'Yargı’nın yeni bölüm tanıtımında Ilgaz ve Ceylin’in birbirlerini telefonlarına nasıl kaydettiklerine dair diyalogları tebessüm yaratıyor. Seda’nın, Yekta’ya Erguvan ailesini içerden dağıtacak bir şey bulmaları gerektiğine yönelik tavsiyesi “Yekta’nın yeni hamlesi ne olacak?” sorunu beraberinde getirirken Aylin’in hayata dair sözleri izleyenleri etkiliyor. Eren’in Niyazi’yi öfkeyle aradığı anlar ve Ilgaz ile Ceylin’in kovalamacası tanıtımda ön plana çıkarken bu anlar yeni bölüm heyecanını yükseltiyor.

 

 

 

 

 

 

Yargı Dizisinde Pars ve Seda Aşkı Başlıyor! Senarist Sema Ergenekon'dan Sürpriz Var! ile ilgili etiketler Yargı Aşk pars seda
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.