Yargı dizisinde Metin ve Çınar’ın büyük sırrı ortaya çıktı!

Yargı dizisi yine etkili hikayesi ile milyonları kendisine hayran bıraktı. 3 Nisan pazar akşamı yayınlanan yeni bölümde; Ilgaz, Metin ve Çınar’ın büyük sırrını öğrendi… Kanal D’nin, yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği, sürükleyici öyküsüyle dikkat çeken dizisi hem AB hem de ABC1 gruplarında birincilikler elde etti.

Yargı yine nefes kesici bir bölüm ile ekrana geldi. Ekrana gelen 27’nci bölümde, Eren ile Pars, Metin’in Yavuz’un evine giren kişi olmasından şüphelenirken bir yandan da Ilgaz, Zafer cinayetinin peşini bırakmadı. Verdiği çabaların ardından sarsıcı bir gerçekle yüzleşmek durumunda kalan Ilgaz, Çınar’ın Zafer’i öldürdüğünü öğrendi. Nefeslerin tutulduğu bölümde Ilgaz’ın gerçekleri öğrenmesiyle neler yaşanacağı şimdiden merak konusu oldu.

Derya, kendisini köşeye sıkıştıran davalı ailesini tek başına etkisiz hale getirmeyi başardı. Zafer cinayetiyle ilgili gerçekleri bilen Yekta’nın, Ilgaz’a Yavuz’un masumiyetini kanıtlayacak birçok delil sunması Ilgaz’ın kafasını kurcalarken aynı delillerin Yekta tarafından mahkemeye sunulması Yavuz’un serbest bırakılmasını sağladı.

Yargı dizisinde Metin ve Çınar’ın büyük sırrı ortaya çıktı!

Vicdan azabı giderek büyüyen ve ne yapacağını şaşıran Metin, önce evlatlarına veda ettiği bir mektup yazarken ardından Yavuz’un salındığını öğrenmesiyle Merdan’dan Çınar’ı yurt dışına kaçırmasını istedi. Hiçbir şey planladıkları gibi gitmeyince Merdan ise ortaya suçu üstlenecek birini attı. Pars ile Eren’in ortaya atılan kişinin yalan söylediğini fark etmesi, ikiliyi gerçeğe doğru bir adım daha yaklaştırırken Makbule’nin Metin’in bıraktığı mektubu bulup Neva’ya vermesi ise Metin için tehlike çanlarının çalmaya başladığının habercisi oldu.

Yargı 1.Sezon 20.Bölüm Tek Parça Full HD İzle | puhutv

Ilgaz, otobüsün kamera kayıtlarında gördükleriyle sarsıldı ve kafasındaki soru işaretlerini de birleştirerek Çınar’ın Zafer’in katili olduğuna ikna oldu. Dengeleri değiştirecek gelişmelerin yaşandığı Yargı’da Ilgaz’ın, öğrendiği gerçeğin yükünü nasıl taşıyacağı ve bu durumun kendisiyle yepyeni bir başlangıç yapmaya hazırlanan Ceylin’le ilişkilerini nasıl etkileyeceği ise gizemini koruyor.

Yargı dizisinde Metin ve Çınar’ın büyük sırrı ortaya çıktı! ile ilgili etiketler Yargı Ilgaz ceylin
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.