Yargı Dizisinde Laçin'in İtirafı Sır Perdesini Aralıyor!

Pazar akşamları heyecan ve gerilimin yüksek dozda olduğu Yargı dizisinde yine bomba bir itiraf geliyor. Dizinin 21. bölümünde bu kez Laçin itirafıyla gündeme gelecek.

Yargı dizisine yeni bir itiraf geliyor. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı dizinin son bölümünde polisin içindeki köstebek Niyazi'nin kendini kamyon altına atıp öldürmesi çok konuşulmuştu.

Niyazi'nin ölümü de azmettiricinin kim olduğu sırrını da daha bilinmez hale getirdi. Ceylin'in davasında hikaye tekrar en başa döndü. İzleyici de hayal kırıklığına uğradı.

Yargı Dizisinde Laçin'in İtirafı Sır Perdesini Aralıyor!

"Laçin'in İtirafı Sır Perdesini Aralıyor"

Yargı dizisinin 20 Şubat Pazar akşamı yayınlanacak yeni bölümünün fragmanı da yayınlandı. Çarpıcı sahnelerin olduğu yeni bölüm fragmanına ise Laçin'in itirafı damga vurdu. Laçin, Yekta’nın diplomasının sahte olduğunu ve aslında hukuk fakültesini hiç bitirmediğini Ceylin’e itiraf edecek.

Yargı 21. bölümüyle Pazar akşamı Kanal D ekranlarında olacak.

Yargı Dizisinde Laçin'in İtirafı Sır Perdesini Aralıyor! ile ilgili etiketler Yargı Laçin itiraf
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.