Yargı dizisinde Ilgaz, gerçekleri Ceylin’e Söylediği An İzleyiciyi Kalbinden Vuracak!

Kanal D’nin pazar akşamları izleyiciyle buluşan Yargı dizisinde ipler iyice gerildi. Yayınlanan en son bölüme Zafer’in ölümünde kardeşi ve babasının parmağı olduğunu öğrenen Ilgaz’ın yaşadığı büyük yıkım damgasını vurmuştu. Pazar akşamı yayınlanacak yeni bölüme de Ilgaz’ın Ceylin’e gerçekleri söyleyeceği an izleyiciyi kalbinden vuracak.

Yargı dizisinin yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Yine büyük olaylara gebe yeni bölüm 10 Nisan Pazar akşamı Kanal D ekranında olacak.

Yargı’nın yayınlanan en son bölümünde Kaan Urgancıoğlu’nun canlandırdığı Ilgaz, Ceylin’in babası olan Zafer’in ölümünden kardeşi Çınar’ın sorumlu olduğunu, babası Metin’in de parmağının bulunduğunu öğrenmişti. Bu korkunç gerçekle yüz yüze gelen Ilgaz çok büyük bir yıkım yaşamıştı.

Yargı’da ipler iyice geriliyor! Ilgaz, gerçekleri Ceylin’e anlatacak mı? İzleyiciye göre anlatmalı!

Yargı dizisinin yeni bölümünde ise Ilgaz’ın Ceylin’e öğrendiği tüm gerçekleri söyleyip söylemeyeceğini göreceğiz. Şimdi herkes Ilgazı’ın Ceylin’e her şeyi anlatıp anlatmayacağını merak ediyor. Ancak izleyiciye göre Ilgaz, Ceylin’e karşı çok dürüst olacak. Çünkü Ilgaz’a yakışan da bu.

Bir izleyici sosyal medyada yaptığı paylaşımda Ilgaz’ın dürüst olması gerektiğini söyledi ve şöyle yazdı: “Etmeli. Ceylin Ilgaz’dan duymalı. Ceylin gerçekleri öğrenince tabii yıkılır ama Ilgaz’ın suçu yok. Suç bireyseldir, birlikte göğüs gererler. Ama Ilgaz Ceylin üzülecek diye şimdi söylemezse duyduğunda direk ayrılır ki ayrılmakla da haklı olur” diye yazdı.

Yargı’da ipler iyice geriliyor! Ilgaz, gerçekleri Ceylin’e anlatacak m? İzleyiciye göre anlatmalı! 15

Bir başka izleyici de Ilgaz’ın seçim yapmak zorunda kalacağını belirtti. İzleyici paylaşımında şöyle dedi: “Bir çok kişi Ilgaz ayrılmak zorunda kalacak diyor bence Ilgaz bir seçim yapmak zorunda kalacak babası intihar ettmeye teşebbüs etti ve kardeşi kaçtıysa küçük kardeşi ve olayları çözmek için kendi evinde kalacak bu tabii Ceylin için büyük yıkım olur ve araları bozulur”

Yargı’da ipler iyice geriliyor! Ilgaz, gerçekleri Ceylin’e anlatacak m? İzleyiciye göre anlatmalı! 16

Yargı dizisinde Ilgaz, gerçekleri Ceylin’e Söylediği An İzleyiciyi Kalbinden Vuracak! ile ilgili etiketler Yargı Ilgaz ceylin
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.