Yargı Dizisinde Her Şeyin Anahtarı Ceylin'in Kolyesi! Sema Ergenekon'dan İpucu Var

Pazar akşamlarının en çok izlenen yapımı Yargı dizisinde her şeyin anahtarı olacak kolye Ceylin'in boynunda görüldü. Aslında bir cinayetin de delili olacak kolyeyle izleyiciler başka bir nedenden dolayı ilgileniyor.

Pınar Deniz'in oynadığı Ceylin karakterinin boynunda yeni sezonun ilk bölümünde görülen kolye doğumgününde Ilgaz tarafından hediye edilmişti. Ancak Ceylin'in Ilgaz'ı öldürdüğü şüphesiyle Eren tarafından sorguya çekilen Ceylin'in boynunda ilk kez görüldü. Yargı Dizisinde Her Şeyin Anahtarı Ceylin'in Kolyesi! Sema Ergenekon'dan İpucu Var.

Ceylin'in Ilgaz'ı değil başkasını öldürdüğü söylemesi de fayda etmedi. Eren, Ilgaz'ın elinde gördüğü kolyenin Yargı 39. bölümünde düğümü çözeceğine inanılıyor.

Yargı Dizisinde Her Şeyin Anahtarı Ceylin'in Kolyesi! Sema Ergenekon'dan İpucu Var

Yargı dizisinin hikayesinde önemli bir yer tutan kolye özellikle kadın izleyicilerin radarında. Öyle ki dizinin senaristi Sema Ergenekon açıklama yaptı.

Yargı Dizisinde Her Şeyin Anahtarı Ceylin'in Kolyesi! Sema Ergenekon'dan İpucu Var - Resim : 2

Sema Ergenekon Tasarımcıyı Paylaştı!

Sema Ergenekon, instagram sayfasından, Pınar Deniz’in dizide sürekli taktığı ve giderek daha çok önem kazanacak olan şık kolyenin tasarımcısının adresini paylaştı. Ergenekon “Hayat ağacı kolyesini soranlar buraya” notuyla meraklı izleyicileri de mutlu etti.

Yargı Dizisinde Her Şeyin Anahtarı Ceylin'in Kolyesi! Sema Ergenekon'dan İpucu Var ile ilgili etiketler Yargı ceylinin kolyesi