Yargı Dizisinde Ceylin'e Gelen Flash Bellek Sırrı Çözüyor! Zafer'i Kimin Öldürdüğü Ortaya Çıktı

Pazar akşamlarının soluksuz izlenen yapımı Yargı dizisinde Ceylin'e gelen flash bellek tüm sırrı çözüyor. Uzun süredir merakla beklenen Zafer'i kimin öldürdüğü de ortaya çıkıyor. Öte yandan verilen yemekte Ilgaz'ın Ceylin'e, "Aileyiz ve sen benim herşeyimsin" sözleri damga vuruyor. Peki Yargı 22. bölümde neler olacak?

Yargı dizisinde Zafer'in ölümü ve düğüm çözülüyor. Pazar akşamları reyting rekorları kıran dizinin yeni bölümünde Ceylin'e gelen flash bellekte tüm sır çözülüyor. Ceylin'in Zafer'in ölümünün Çınar tarafından yapıldığını öğrenmesiyle birlikte Ilgaz - Ceylin aşkı da bitiyor gibi. İşte Yargı 22. bölümde olacaklar...

Ceylin'e gelen flash bellekte Zafer ve Çınar'ın otobüs görüntüleri olduğu konusunda izleyenler de hemfikir. Ancak bunun erken olduğunu düşünenler de var ki önce azmettiricinin bulunması gerektiğini söyleniyor. Öte yandan Pars ve Ilgaz arasındaki tartışma da ikiliyi bir arada görmek isteyenleri üzüyor.

Yargı Dizisinde Ceylin'e Gelen Flash Bellek Sırrı Çözüyor! Zafer'i Kimin Öldürdüğü Ortaya Çıktı

Ceylin'e Gelen Bellekte Ne Var?

Pars ve Ilgaz arasındaki tartışma Yargı'nın yeni bölümüne damga vuracak. Ilgaz'ın Pars'ın kardeşi Neva'yı azmettirici olarak suçlaması Savcı Pars'ı çileden Çıkarttı. Pars, "Sen benim kardeşime katil mi demek istiyorsun Ilgaz" çıkışı dizinin yeni bölümünde en büyük detay oldu.

Yargı 22. bölüm Pazar akşamı Kanal D ekranlarında olacak.

Yargı Dizisinde Ceylin'e Gelen Flash Bellek Sırrı Çözüyor! Zafer'i Kimin Öldürdüğü Ortaya Çıktı ile ilgili etiketler Yargı Ilgaz yeni bolüm fragman ceyliln flash bellek pars
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.