Yargı Dizisi Ilgaz ve Ceylin İnternet Özel Sahneleri Ortalığı Yıktı

Pazar akşamlarının rekortmen dizisi Yargı 47. bölümüyle yine heyecan yarattı. Ilgaz ve Ceylin'in romantik sahneleri ise Yargı Youtube sayfasında yayınlandı. Altın Kelebek Ödülleri'nde Yılın En İyi dizisi seçilen Yargı'da Pınar Deniz de yılın en iyi kadın oyuncusu ödülü almıştı. İşte Yargı dizisinin yeni bölümü internet özel sahneleri...

Başrollerinde Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Mehmet Yılmaz Ak, Şükran Ovalı ve Uğur Polat gibi usta isimlerin yer aldığı Yargı dizisi yeni bölümleriyle Kanal D ekrnlarında yayınlanmaya devam ediyor. Ilgaz ve Ceylin'in internet özel sahnelerinin de Yargı Youtube sayfasından yayınlanmasıyla seyircinin de heyecanı iyice arttı. Yargı Dizisi Ilgaz ve Ceylin İnternet Özel Sahneleri Ortalığı Yıktı.

Her hafta birbirinden dolu ve heyecanlı sahneleriyle izleycisinin karşısına çıkan dizinin senaryosu da Sema Ergenekon'a ait.

İşte Yargı'da Ilgaz ve Ceylin'in Romantik İnternet Özel Sahneleri...

Yargı Dizisi Ilgaz ve Ceylin İnternet Özel Sahneleri Ortalığı Yıktı ile ilgili etiketler Yargı Pınar Deniz Kaan Urgancıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.