"Yardımlarınızı AFAD'a değil AHBAP'a yapın" diye yayın yapan FETÖ'cüler Haluk Levent'ten yüz bulamayınca infaza başladı!

"Yardımlarınızı AFAD'a değil AHBAP'a yapın' diye yayın yapan FETÖ'cüler, Haluk Levent'ten yüz bulamayınca infaza başladı. Firari FETÖ'cü Emre Uslu, Levent'in 'Beni övmeyin' tepkisi üzerine akılalmaz bir iftiraya imza attı.

Firari FETÖ'cü Emre Uslu, bir dönem hapise attıkları Haluk Levent'e methiyeler düzmeye başlamış ancak karşılığını alamamıştı. 

Yeni bir operasyon içine girip AFAD-AHBAP çatışması yaratmaya çalışan FETÖ'cü firariler, sosyal medyadan 'sözde' Haluk Levent destekçisi mesajlar atmaya yeltendi. 

NEDİM ŞENER O YILLARI HATIRLATTI

Gazeteci Nedim Şener, sözde Haluk Levent'i överek deprem bölgelerinde 'Devletin olmadığını ve AHBAP üyelerinin görev aldığını' yazan FETÖ'cü firari Emre Uslu'ya geçmişte yaşananları hatırlattı.

 'BENİ ÖVMEYİN'

Nedim Şener'in o yılları hatırlatması üzerine sosyal medyadan cevap veren Haluk Levent, Haluk, 10 yıl önce kendisine zulmeden FETÖ'cü alçaklara 'Beni övmeyin' şeklinde tepki gösterdi. 

 

FETÖ'CÜ EMRE USLU İNFAZA BAŞLADI

Haluk Levent'ten yüz bulayan FETÖ'cüler şimdi de infaza başladı. Firari FETÖ'cü Emre Uslu, Levent'in cevabının ardından "Sizin dosyayı dolandırıcılığa sokup Ağır Ceza'ya gönderen hakim hala görevde" iftirasını attı. 

"Yardımlarınızı AFAD'a değil AHBAP'a yapın" diye yayın yapan FETÖ'cüler Haluk Levent'ten yüz bulamayınca infaza başladı!

 

HALUK LEVENT: BU ÇOK KÖTÜ BİR ALGI

Uslu'nun bu iftirasının ardından Haluk Levent " Bu çok kötü bir algı. Şu anda işimi gücümü bırakıp cevap yazmak zorunda kalıyorum. Beni kıbrısta tutuklatan İzmir savcısı Hüseyin Alaybay dı. Ve tüm mahkeme heyeti şu an tutuklu. Bir diğer olayda da M. Karababa’ydı." dedi. 

NEDİM ŞENER: FETÖ'CÜLER İŞTE BÖYLE ALÇAKTIR

FETÖ'cülerin alçak iftirasını paylaşan Nedim Şener ise "FETÖ’cüler işte böyle alçaktır: her kötülüğü yapar inkar ederler, kumpas kurdukları Haluk Levent’i bile yalanlarıyla iknaya uğraşırlar. Haluk Levent⁩ cevabını verince de hakaretlerle linç etmeye çalışırlar" yorumu yaptı. 

 

"Yardımlarınızı AFAD'a değil AHBAP'a yapın" diye yayın yapan FETÖ'cüler Haluk Levent'ten yüz bulamayınca infaza başladı! ile ilgili etiketler Emre Uslu Nedim Şener Haluk Levent
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.