Yardım gecesinde ilginç anlar! Acun Ilıcalı bağışı yuvarladı, Murat Sancak neye uğradığını şaşırdı

Tüm Türkiye'yi sarsan büyük deprem felaketleri sonrası futbol camiası, depremzedelere destek için "Omuz omuza" kampanyasında Acun Ilıcalı ile Adana Demirspor başkanı Murat Sancak'ın konuşması gündem oldu. Sancak'ın 10 milyon TL bağış yaptığını açıklayan Ilıcalı, o bağışı 20 milyona çıkartttırdı.

Tüm Türkiye'yi sarsan büyük deprem felaketleri sonrası futbol camiası, depremzedelere destek için "Omuz omuza" kampanyasında bir araya geldi. 

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı ve beIN Medya Grubu iş birliği ile organize edilen yardım ve dayanışma kampanyasını, A Spor, beIN Sports, Sportstv, D Smart Spor, S Sport, Tivibu Spor, TRT Spor, TV8 ve kulüp televizyonları ile TRT Radyo, Radyo Gol, Radyospor ve Lig Radyo'nun yanı sıra birçok dijital medya kanalı da canlı yayınlandı.

Adana Demirspor başkanı Murat Sancak programın sunucusu Acun Ilıcalı'ya,"Bazıları sizin tavrınızı bildiği için 5 verecekken 3 diyorlar, 5'e tamamlattırıyorlar. Onun için 5'i 10'a çıkarttırırsanız iyi olur." dedi. 

"Başkanım onu yapmamız için sizin gibi biri lazım." cevabını veren Ilıcalıi Murat Sancak'a "Başkanım kişisel olarak ne kadar yardımda bulundunuz?" sorusunu yöneltti. A

"NEDEN 15 MİLYON YAPMAYALIM?"

Acun Ilıcalı, "10 milyon TL" cevabını veren Murat Sancak'a bu defa da "10 milyonu, neden 15 milyon yapmayalım?" sorusunu yöneltti. 

20 MİLYON TL'YE YÜKSELTTİ

Sancak'ın bağışı 15 milyona yükseltmesinin ardından Acun Ilıcalı, "Benim bildiğim Murat Başkan 20 yapar." dedi. Bunun üzerine de Murat Sancak yaptığı bağış miktarını 20 milyon TL'ye yükseltti. 

Yardım gecesinde ilginç anlar! Acun Ilıcalı bağışı yuvarladı, Murat Sancak neye uğradığını şaşırdı ile ilgili etiketler Murat Sancak Acun Ilıcalı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.