Yaralı ele geçirilen kadın terörist, Mehmetçik'in şefkatini anlattı

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde Marya Umut kod adlı Şengül Bulut isimli kadın teröristin sağ olarak ele geçirildiğini açıkladı. PKK'li kadın teröristin Türk askerinin kendisine nasıl davrandığını anlattığı video sosyal medyada gündem oldu.

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde yapılar operasyonda 2 terörist etkisiz hale getirildi. Marya Umut kod adlı Şengül Bulut isimli kadın terörist ise yaralı olarak ele geçirilmişti.

TÜRK ASKERİNİN ŞEFKATİNİ ANLATTI

PKK'lı kadın terörist, Mehmetçik'in kendisne nasıl davrandığını, yaralarını nasıl tedavi ettiğini ve ona nasıl yardım ettiğini anlattı.

Milli Savunma Bakanlığı, sosyal medya hesabından paylaşılan videoda Terörist Şengül Bulut, şu ifadeleri kullandı:

“Türk askerleri buldular. Gerçekten de bulduklarında zaten ilk yaptıkları şey yaralarıma müdahale etmek oldu. Yaralarıma müdahale ettiler. Su verdiler. Yemek verdiler. Ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Hatta bulunduğum yerden beni çıkarmak için sırtlarına almayı bile teklif ettiler. Gerçekten yaklaşımları çok farklıydı ve ben çok etkilendim. Hiçbir şey dışarıdan göründüğü gibi değil.

Bu sabahtan beri kaç defadır buradaki arkadaşlar, tüm yaralarımı tekrar tekrar açıp pansuman yapıyorlar. Ellerinden ne geliyorsa onu yapıyorlar. Ben bunu gerçekten söylemek isterim. Bence bu böyle bilinmelidir.”

Yaralı ele geçirilen kadın terörist, Mehmetçik'in şefkatini anlattı ile ilgili etiketler Milli Savunma Bakanlığı asker PKK terörist
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.