Yaralı domuz hayvansever vatandaşların dikkati sayesinde kurtarıldı

Muğla'nın Milas ilçesi Güllük Mahallesi'nde yaralı halde bulunan domuz, Milas Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından tedavi altına alındı. İlk müdahalesi yapılan domuz daha sonra ileri tetkik ve tedavisi yapılmak üzere Milas Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü’ne teslim edildi.

Muğla, Milas’ın önemli turizm merkezlerinden biri olan Güllük’te hayvanseverler tarafından yaralı olarak bulunan domuzun Milas Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğü’nce ilk tedavisi yapıldı. Vatandaşlar tarafından yapılan ihbar neticesinde bölgeye giden yetkililer, yaralı domuzu Milas Belediyesi Hayvan Barınağı’na getirerek, ilk müdahaleyi yaptı. İlk müdahalesi yapılan domuz daha sonra ileri tetkik ve tedavisi yapılmak üzere Milas Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü’ne teslim edilirken, tedavisinin burada yapılacağı öğrenildi.

İHA

Yaralı domuz hayvansever vatandaşların dikkati sayesinde kurtarıldı ile ilgili etiketler Domuz Muğla Milas yaralı domuz
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.