Yaptığı beğeniyle Fenerbahçelileri kızdıran Arda Güler'den açıklama: Beğendim ama...

Süper Lig'in 28. haftasında Galatasaray derbide Beşiktaş'ı 1-0 mağlup etti. Mücadele sonrası sezon başı Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, Sarı-Lacivertliler'i çok kızdıran bir beğeniye imza atmıştı. Milli yıldız, konuyla alakalı ilk kez konuştu.

Süper Lig'in 28. haftasında Galatasaray derbide Beşiktaş'ı 1-0 mağlup etti.

Mücadele sonrası sezon başı Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, Sarı-Lacivertliler'i çok kızdıran bir beğeniye imza atmıştı.

KEREM'İN VE BARIŞ'IN GÖNDERİSİNİ BEĞENDİ

Genç milli futbolcu, Galatasaray'da forma giyen Kerem Aktüroğlu'nun ve Barış Alper Yılmaz'ın derbi sonrası paylaştığı gönderiyi beğenmişti.

''İSTANBUL SARI KIRMIZI"

Arda Güler'in Kerem Aktürkoğlu'nun "İstanbul sarı-kırmızı" ve Barış Alper Yılmaz'ın "Şen ola Cimbom, şen ola" paylaşımlarını beğenmesi, sosyal medyada kısa sürede gündem olmuştu.

TARAFTAR ÇILGINA DÖNDÜ

Arda Güler'in bu beğenilerinden sonra Fenerbahçeli taraftarlar adeta çılgına döndü ve sosyal medyadan genç futbolcuya tepki yağdırdı.

BEĞENİLERİ GERİ ALDI

Gelen tepkilerden sonra Arda Güler, Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper Yılmaz’ın paylaşımlarındaki beğenilerini kaldırmıştı.

Yaptığı beğeniyle Fenerbahçelileri kızdıran Arda Güler'den açıklama: Beğendim ama...

ARDA İLK KEZ KONUŞTU

Arda Güler, Sports Digitale'e yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Milli Takım’dan abilerim olduğu için fotoğrafı beğendim ama alttaki açıklamayı görünce anında beğeniyi geri çektim. Fenerbahçe taraftarını asla incitmek istemem. Onların yeri bende çok ayrı. O yüzden hemen kaldırdım." 

Yaptığı beğeniyle Fenerbahçelileri kızdıran Arda Güler'den açıklama: Beğendim ama... ile ilgili etiketler Arda Güler Real Madrid Fenerbahçe Beşiktaş Galatasaray Süper Lig Trendyol Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.