Yaprak Dökümü'nün Sedef'i Seda Demir'den yıllar sonra gelen Bedia Ener itirafı

2006-2010 yıllarında arasında Kanal D'de yayınlanan Yaprak Dökümü dizisinde 'Sedef' karakterine hayat veren 39 yaşındaki oyuncu Seda Demir, tv8'de ekrana gelen 2. Sayfa programına konuk oldu. Yaprak Dökümü'nün Sedef'i Seda Demir, programda samimi açıklamalar yaparak dizi ile ilgili yıllar sonra bir itirafta bulundu. Ünlü oyuncu, dizide annesini canlandıran Bedia Ener'in bir sözünden dolayı yıllarca kendi sesinden utandığını söyledi.

Reşat Nuri Güntekin'in aynı adlı kitabından uyarlanan, Gökçe Bahadır, Halil Ergün, Deniz Çakır, Fahriye Evcen, Bennu Yıldırımlar, Tolga Karel, Güven Hokna, Neslihan Atagül, Bedia Ener gibi isimleri kadrosunda buluşturan 'Yaprak Dökümü' dizisinde Sedef karakterini canlandıran oyuncu Seda Demir diziyle ilgili itirafıyla gündem oldu.

Seda Demir, konuk olduğu 2. Sayfa programında Yaprak Dökümü dizisinin setinde çok sorun yaşadığını söyledi. Sette kimseyle samimi olamadığını söyleyen Demir, dizide annesini oynayan Bedia Ener'in bir sözünden dolayı 7-8 yıl sesinden utandığını anlattı.

Yaprak Dökümü'nün Sedef'i Seda Demir'den yıllar sonra gelen Bedia Ener itirafı

İşte Seda Demir'in açıklamalarından satır başları...

İlk set deneyimim olduğu için Yaprak Dökümü'nde çok çektim. Keşke üçüncü ya da dördüncü setim olsaydı. İlk defa oyuncu tecrübesi yaşıyorsunuz orada. İster istemez insanların bakış açısı daha farklı oldu, bana yaklaşımları daha farklı oldu. Üçüncü, dördüncü tecrübem olsa oradaki anılarım daha farklı olurdu.

NESLİHAN ATAGÜL İLE DIŞARIDA GÖRÜŞÜYORDUK

Çok fazla insanlarla diyalog halinde değildik. Neslihan Atagül'ün seti çok başka bir yerdeydi ve sürekli bir arada olmamıza rağmen dışarıda çok görüşüyorduk. Bir de Yusuf Atalı vardı. Dışarıda görüştüğüm, bana destek olan Yusuf Atalı vardı. Diğer oyuncularla aramızda hep mesafe vardı. Bedia Ener de dahil.

 Yaprak Dökümü'nün Sedef'i Seda Demir'den yıllar sonra gelen Bedia Ener itirafı - Resim : 2

BEDİA ENER İLE ARAMIZDA HEP BİR MESAFE VARDI

İnsanlar Bedia Ener ile anne - kızı oynuyor diye düşünüyorlar ama yok yani. Annemi oynamasına rağmen aramızda hep bir mesafe vardı maalesef. Bedia Ener'in tecrübesinden yararlanmayı çok isterdim. İletişimimiz vardı, aynı setin içindeyiz ama sıcaklık yoktu. Neslihan Atagül'le şu an görüşmüyoruz. Düğününe beni çağırmadı. Düğününden önce biz koptuk. Ama ben çok seviyorum Neslihan'ı. O işe başladı, film çekti koptuk.


YAPRAK DÖKÜMÜ'NDE HERKES BANA GARİP GELİYORDU

Ben oyuncu değildim, bir anda setlere başladım. Dünyam değişti. Hiç aklımda olmayan bir meslekti oyunculuk. Tamamen tesadüfler eseri kendimi sette buldum. Diğer insanlar da emek vermişler, ben birden sete gelince... O zaman 22 yaşındaydım ve çok kırgınlıklarım oldu. Setten çıkıp eve gittiğimde çok ağladığım zamanlarım oldu. Her şey bana ters geliyordu. Ben öğrenci bir kızdım. İş hayatını Yaprak Dökümü'nde yaşadım. Herkes profesyoneldi, sıcaklık beklemedim. Ama herkes bana çok garip geliyordu. Diyaloglar da garip geliyordu. Tek garipsediğim mesafe ve desteğin olmaması. Yaprak Dökümü dizisinde destek yoktu. Sadece Mesude Erarslan bana destek oldu. Mesuda abla 'Seda Demir benim kızım' demişti. O destekle ben 5 sene yürüdüm gittim. Sadece zor geldi. Hazırlıksız yakalandım hem psikolojik olarak hem de eğitim olarak.

Yaprak Dökümü'nün Sedef'i Seda Demir'den yıllar sonra gelen Bedia Ener itirafı - Resim : 3

BEDİA ENER YÜZÜNDEN SESİME KÜSTÜM

Tolga Karel ve Fahriye Evcen kendi sesini kullanmıyordu. Benim kötü bir anım var. Ben bunu Bedia Ener ile de paylaştım. Bedia Ener bana 'Sen asla sesinle bir dizide oynayamazsın. Sesin çok kötü' demişti. Bunu teke tek kaldığımız bir gün odada söylemişti. Benim için herkes çok usta. Birisi eğitim almışsa benim gözümde çok büyüyor ve kesin doğru diye düşünüyorum. O kadar etkiledi ki beni... Ben orada o kadar kötü hissettim ki. Ben yaklaşık 7-8 sene boyunca sesimden utandım. Survivor'a gidene kadar. Birden dedim Seda ne yaptın!? 7-8 sene sesimden utandım. Bedia Ener'e de beni kırdığını söyledim. Keşke destek olsaydı. Tabi ki sesim eğitimim yoktu. Dediklerinin çoğu kısmı doğrudur ama sadece seslendirme ile olmadı. Mesajıma Bedia hanım geri dönmedi. Belki de okumamıştır mesajımı.

 

Yaprak Dökümü'nün Sedef'i Seda Demir'den yıllar sonra gelen Bedia Ener itirafı ile ilgili etiketler 2. Sayfa Bedia Ener seda demir yaprak dokümü Yaprak Dökümü Sedef
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.