Yapımcı kardeşler Fatih ve Faruk Aksoy'un annesi Lamia Aksoy hayatını kaybetti

Film yapımcıları Fatih ve Faruk Aksoy kardeşlerin vefat eden anneleri Lamia Aksoy, Levent Camii'ndeki törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine çok sayıda ünlü isim katıldı.

Yapımcı kardeşler Fatih Aksoy ve Faruk Aksoy'un anneleri Lamia Aksoy, yaşamını yitirdi. Lamia Aksoy için Levent Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Aksoy'un yakınları, sevenleri, iş arkadaşları ile Hülya Avşar, Kenan İmirzalıoğlu, Erdal Özyağcılar, Acun Ilıcalı, Mahsun Kırmızıgül, Canan Ergüder, Hazal Kaya ve Oktay Kaynarca gibi birçok ünlü isim katıldı. 

Yapımcı kardeşler Fatih ve Faruk Aksoy'un annesi Lamia Aksoy hayatını kaybetti

Aksoy kardeşler törende taziyeleri kabul etti. Lamia Aksoy için öğle vakti cenaze namazı kılındı, helallik alındı. Namazın ardından omuzlara alınan Lamia Aksoy'un cenazesi defnedilmek üzere Kilyos Mezarlığı'na götürüldü. (DHA)

Yapımcı kardeşler Fatih ve Faruk Aksoy'un annesi Lamia Aksoy hayatını kaybetti - Resim : 2

Yapımcı kardeşler Fatih ve Faruk Aksoy'un annesi Lamia Aksoy hayatını kaybetti - Resim : 3

Yapımcı kardeşler Fatih ve Faruk Aksoy'un annesi Lamia Aksoy hayatını kaybetti - Resim : 4


 

Yapımcı kardeşler Fatih ve Faruk Aksoy'un annesi Lamia Aksoy hayatını kaybetti ile ilgili etiketler Hülya Avşar Canan Ergüder Lamia Aksoy fatih aksoy faruk aksoy

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.