Yapıkredi Akbank Ve İş Bankası Öyle Bir Kampanya Yaptı Ki! Tüketici Biraz Rahat Nefes Alacak

Yapı kredi, iş bankası ve Akbank bu konuda vatandaşlara destek eli uzatmış durumda. Faiz oranlarını aşağı çekere düşüş sağlayarak kredi ve nakit avans imkânı sunuyor.

Günümüzdeki zorlu yaşam şartları ve pahalı hayat vatandaşlara zor günler yaşatmaya devam ediyor. Vatandaşların aldığı gelir giderlerini karşılamayacak duruma geldi. Bu sebeple insanlar kredilere ve nakit avans paralarına ihtiyaç duyuyorlar. Yapı kredi, iş bankası ve Akbank bu konuda vatandaşlara destek eli uzatmış durumda. Faiz oranlarını aşağı çekere düşüş sağlayarak kredi ve nakit avans imkânı sunuyor.

İş Bankası Kampanyaları

Yıllardır vatandaşın yanında olan iş bankası bu seferde vatandaşı yalnız bırakmadı. Yüz güldüren kampanya İş Bankasından güzel bir haberle geldi. Kredi notunu yüksek veren ve yarımcı olan iş bankası 100.000 TL ye kadar kredi notu vermektedir. Faiz oranlarında güzel bir düşüş yapan iş bankası % 1,60 vaiz oranıyla vatandaşa destek oluyor. Ayrıca ödeme taksitlerini 36 aya kadar vade yaparak kampanyasını oluşturmuştur. Krediye ihtiyacı olan kişiler bu fırsatı kaçırmadan iş bankalarına giderek başvuruda bulunabilirler. Bununla da kalmayıp İş Bankası mobil bankacılıktan ve İş Bankası müşteri hizmetlerinden yardım alabilirler.

Yapı Kredi Kampanyaları

Özellikle masrafların ve borçların arttığı bu dönemde bir destek kampanyası da Yapı Krediden geldi. Yapı Kredi de, İş Bankası gibi uygun faiz imkânları sunan bir kampanya oluşturmuştur. Faiz oranını % 1,75 den oluşan faiz ile kredi imkânı sağlamaktadır. 1 ay ile 38 ay vade oluşturan yapı kedi vatandaşların durumuna göre de geri ödeme planı da oluşturmaktadır. İhtiyacı olan kişiler yap kredi şubelerine giderek başvuru yapabilirler. Yapı Kredi mobil bankacılık ve müşteri hizmetlerini de arayarak detaylı bilgiye ulaşabilirler.

Akbank Kampanyaları

Uygun kredi imkânları sağlayan Akbank kampanyalılarını arttırmaya devam ediyor.120 aya kadar vaade veren Akbank vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Krediye başvurmak isteyen kişiler Akbank şubelerine giderek başvurabilirler. Mobil bankacılık ve müşteri hizmetlerinden de detaylı ilgiye sahip olabilirler.

Yapıkredi Akbank Ve İş Bankası Öyle Bir Kampanya Yaptı Ki! Tüketici Biraz Rahat Nefes Alacak ile ilgili etiketler bankalar
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.