Yapı Kredililer dikkat! Tek davet ile 600 TL tanımlanacak!

Özel bankacılık sektörünün en çok tercih edilen isimlerinden olan ve geliştirdiği avantajlı kampanyalar sayesinde müşteri sayısını günden güne artıran Yapı Kredi Bankası, mayıs ayının dikkat çeken kampanyasını duyurdu. Mevcut Yapı Kredi Bankası müşterilerine ve ilgili müşterilerinin tanıdıklarına karşılıksız para hediyesi tanımlayacağını ifade eden özel banka, ayrıntıları paylaştı.

Zorlu ekonomik şartların iyiden iyiye can sıkmaya başladığı şu günlerde bütçe desteği almak isteyen birçok tüketici rotasını bankalara çevirdi. Hem özel bankaların hem de kamu bankalarının tüketiciler için düzenledikleri kampanyaları yakın takip altına alan vatandaşlar, avantajlı fırsatları kaçırmamak adına sorgulamalara başladı. Bu noktada öne çıkan bankalardan biri de Yapı Kredi Bankası oldu.

Senelerdir bankacılık sektöründe hizmet veren ve bu kapsamda da milyonlarca kişinin bütçesini çeşitli yollar ile destekleyen Yapı Kredi Bankası, mayıs ayına girilmesi ile birlikte yeni kampanyalar düzenlemiş olduğunu duyurdu. Kredi kampanyaları başta olmak üzere özel kategoriler altında düzenlemiş olduğu diğer kampanyaları ile de dikkat çeken Yapı Kredi Bankası hem mevcut müşterilerini hem de ilgili müşterilerinin yakınlarını ilgilendiren yeni kampanyasını duyurdu. Özel bankanın çok konuşulan kampanyasının detayları belli oldu.

HEM SİZ HEM YAKININIZ KAZANACAK!

Yapı Kredililer dikkat! Tek davet ile 600 TL tanımlanacak!

Düzenlediği kampanyalar sayesinde tüketicilerin dikkatlerini çekmeyi başaran ve bu kapsamda da kendini sürekli olarak geliştirmeye devam eden Yapı Kredi Bankası, mayıs ayına girilmesi ile birlikte milyonların yüzlerini bir kere daha güldürdü. Yeni kampanyası aracılığı ile hem mevcut müşterilerinin hem de ilgili müşterilerinin yakınlarının bütçelerini destekleyeceğini ifade eden Yapı Kredi Bankası, detayları aktardı.

31 Mayıs tarihine kadar yakınlarını Yapı Kredili olmaya davet eden her müşterisine kişi başı 50 TL ödeyeceğini belirten Yapı Kredi Bankası, işlem yapan her yakın için ek olarak 250 TL ödeyeceğini ifade etti. Banka, yeni müşterilere de 300 TL tutarında para tanımlanacağını bildirdi.

YAPI KREDİ BANKASI’NIN YENİ KAMPANYASINA NASILBAŞVURU YAPILIR?

Yapı Kredi Bankası’nın hem mevcut müşterileri hem de ilgili müşterilerinin yakınları için düzenlemiş olduğu avantajlı kampanyaya, Yapı Kredi Mobil uygulaması üzerinden katılım sağlanabilmektedir.

Yapı Kredililer dikkat! Tek davet ile 600 TL tanımlanacak! ile ilgili etiketler Yapı Kredi Bankası Kampanya
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.