Yapı Kredi mobil çöktü mü, neden açılmıyor? Yapı Kredi bekleyen havale ne demek?

Yapı Kredi çöktü mü sorusu Pazartesi gününde gündemde. Bireysel bankacılık işlemleri adına mobil uygulamaya erişim sağlanamazken Yapı Kredi bekleyen havale hatası kullanıcıların meraklandığı vakalardan birisi oldu. Peki, Yapı Kredi mobil neden açılmıyor?

Yapı Kredi mobil çöktü mü sorusu ile gündemde. Online bankacılık ve mobil uygulamayı kullanmak isteyen banka müşterileri bankadan gelecek olan açıklamaları beklemeye başladı. Peki, Yapı Kredi mobil neden açılmıyor?

Yapı Kredi Çöktü mü?

Kullanıcılar mobil uygulamada ve online bankacılıkta "yoğunluk sebebiyle uygulamaya geçici olarak erişilememektedir, tekrar erişim sağlamanız için çalışıyoruz" uyarısıyla karşılaşıyor.

Uygulama kullanıcıları mobilde problem yaşarken masaüstünden internet sitesine girildiğinde de yavaşlama ve hata söz konusu oluyor. Problemle ilgili Yapı Kredi'den henüz bir açıklama gelmedi.

Yapı Kredi Mobil Neden Açılmıyor?

Akıllı telefonlarından ya da bilgisayarlarından işlem yapmak isteyen Yapı Kredi müşterileri, sisteme erişim sağlayamadı. Bankanın verdiği uyarı metnine göre sistemde yoğunluk yaşanıyor.

Yapı Kredi mobil çöktü mü, neden açılmıyor? Yapı Kredi bekleyen havale ne demek? ile ilgili etiketler yapı kredi yapı kredi mobil bekleyen havale
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.