Yapay zeka o manzarayı resmetti: Arda Turan'ın Seçil Erzan'a 'Elden verdim' dediği 13.9 milyon dolar nereden çekildi, nasıl taşındı, nasıl teslim edildi?

Spor dünyasından çok sayıda ünlü ismi milyonlarca dolar dolandırdığı iddia edilen bankacı Seçil Erzan ile ilgili Arda Turan'ın “13 milyon 900 bin doları Erzan'a elden verdim." ifadesi ortaya çıkmıştı. Peki bu denli büyük miktarda bir para "nereden çekildi, nasıl taşındı, nasıl teslim edildi?" soruları kafalarda büyük soru işareti yaratmıştı. Yapay zekadan 13.9 milyon doların bir oda içerisinde nasıl görüneceğini resmetmesi istendi. İşte ortaya çıkan sonuç...

Futbol dünyasını karıştıran Seçil Erzan davasında her geçen gün farklı ayrıntılar ortaya çıkıyor. Bu iddialardan en dikkat çekici olanlarından biri de Arda Turan'ın “13 milyon 900 bin doları Erzan'a elden verdim. Bütün birikimim bir anda gitti” açıklamasıydı.

YAPAY ZEKAYA SORULDU

Bu denli yüksek tutardaki bir paranın nasıl olur da elden verilebileceği sorusunu kafasına takılanlardan biri de içerik üreticisi Mesut Çevik oldu.

Çevik, yapay zekadan 12 metrekarelik bir odanın içerisine 13 milyon dolar resmetmesini istedi ve ortaya çıkan sonuç gerçekten çok şaşırtıcı.

İşte o manzara:

Yapay zeka o manzarayı resmetti: Arda Turan'ın Seçil Erzan'a 'Elden verdim' dediği 13.9 milyon dolar nereden çekildi, nasıl taşındı, nasıl teslim edildi?


Çevik paylaşımında, "Futbolcuların dolandırılma olayında elden 4 milyon dolar, 13 milyon dolar verdik gibi ifadeler var. Arkadaş, o parayı nereden çektin, nasıl taşıdın, nasıl verdin hadi sen taşıyıp verdin onlar nerede muhafaza etti. Yapay Zekaya 12m2 bir odada 13 milyon dolar resmetmesini söyledim" ifadelerini kullandı.

Yapay zeka o manzarayı resmetti: Arda Turan'ın Seçil Erzan'a 'Elden verdim' dediği 13.9 milyon dolar nereden çekildi, nasıl taşındı, nasıl teslim edildi? ile ilgili etiketler Arda Turan yapay zeka Seçil Erzan
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.