Yansı, 'O Ses Türkiye'de jürileri kendine hayran bıraktı!

Acun Ilıcalı'nın yapımcısı ve sunucusu olduğu 'O Ses Türkiye' yarışmasının henüz ikinci haftası geride kaldı. Tüm jüri üyelerini döndürmeyi başardıktan sonra Murat Boz'un takımına katılan Yansı Dilan, şimdiden yarışmanın favorileri arasında gösterildi.

Sabah Gazetesi'nden Yüksel Aytuğ'un, "Favorimi Buldum" başlıklı yazısı şöyle:

"Bu sezon 'O Ses Türkiye'deki favorimi daha ikinci haftada buldum. Biliyorum, daha pek çok yetenekli isim çıkacaktır karşımıza. Ama ben ses ile birlikte 'sahne ışığına' da dikkat ederim. Bu nedenle 'harika kız' Yansı'nın yanına uğurlu tikimi atmakta hiç tereddüt etmedim.

Yansı'da muazzam bir gırtlak var. Sanki nefes borusuna bir kilise orgu oturtmuşlar. Her notayı, her nağmeyi nakış gibi kulağımıza işliyor. Kulak içi organlarım örs, çekiç vs.; o söyledikçe bayram etti vallahi.

Sadece sesi mi? Sahne hakimiyeti, tavırları, mimikleri, kendini ifade etme biçimi de müthiş, öyle doğaldı ki, istemeden bizim Gaf Kürsüsü'nü bile meşgul etti.

Aleyna Tilki'yi yetenek yarışmasında izledikten sonra 'Bu kıza dikkat' diye ilk yazan kişiydim. Totem yapmak gibi olmasın ama aynı ifadeyi Yansı için de kullanacağım."

YANSI DİLAN ÖZÇOLPAN KİMDİR?

28 yaşında O Ses Türkiye'ye İstanbul'dan katılıyor. Çocukluğundan beri müziğe ilgi duyan Yansı Dilan Üniversitede profesyonel olarak müzik yaptı. Son zamanlarda müziği bırakmasına rağmen kıştan beri tekrar müzikle tekrar uğraşmaya başladı. Ailesi müzikle yakından ilgili olan Yansı Dilan Özçolpan şansını O Ses Türkiye'de deneme kararı alıyor. Yansı Dilan Özçolpan O Ses Türkiye sahnesinde Sway isimli parçayı seslendirdi. Son ana kadar dönmeyen juri üyelerinin hepsi birden Yansı Dilan için döndü. Yandı Dilan Özçolpan aynı zamanda Bir Teselli Ver isimli parçayıda seslendirerek juriyi büyüledi. O Ses Türkiye'nin iddialı isimlerinden birisi olduğunu kanıtladı. Yansı Dilan Özçolpan tercihini Murat Boz'dan yana kullandı. Yarışmaya gelemeden önce aklında Gökhan olduğunu ancak Murat Boz'u daha çok istekli olduğunu görmesi üzerine tercihini Murat Boz'dan yana kullandığını söylemesi Gökhan'ı derin bir üzüntüye sevk etti.

Yansı, 'O Ses Türkiye'de jürileri kendine hayran bıraktı! ile ilgili etiketler O Ses Türkiye Hadise Murat Boz Yıldız Tilbe Gökhan Özoğuz yarışmacı yansı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.