Yanlışlıkla görüntü yönetmenini öldürmüştü... Alec Baldwin setlere geri döndü

Geçtiğimiz yıl Ekim ayında, 'Rust' filminin çekimleri sırasında ateşlediği silahla görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'in ölümüne sebep olan ve yönetmen Joel Souza'yı yaralayan ABD'li ünlü oyuncu Alec Baldwin, yaşadığı korkunç olayın ardından setlere geri döndü.

Alec Baldwin, “Rust” filminin setindeki kazanın ardından yeniden kameraların karşısına geçti. 63 yaşındaki Baldwin, kardeşi William ile iki aile filminde birden rol alıyor.

Yanlışlıkla görüntü yönetmenini öldürmüştü... Alec Baldwin setlere geri döndü

İKİ FİLMDE ROL ALACAK

Çekimleri Roma’da başlanan filmler “Kid Santa” ve “Billie's Magic Word” isimlerini taşıyor. Baldwin kardeşler filmlerin yapımcılığını da üstlenirken, yönetmen koltuğunda ise Francesco Cinquemani oturuyor.

Cinquemani daha önce de William ile 2021’de “The Christmas Witch”, Alec’le ise 2015’te “Andron: The Black Labyrinth” filmlerinde çalışmıştı.

GÖRÜNTÜ YÖNETMENİNİN ÖLÜMÜNE NEDEN OLMUŞTU

New Mexico’da 21 Ekim’de Baldwin’in provalar sırasında denediği silahın ateş alması sonucu, görüntü yönetmeni Halyna Hutchins (42) hayatını kaybetmiş, yönetmen Joel Souza (48) ise yaralanmıştı.

 

Yanlışlıkla görüntü yönetmenini öldürmüştü... Alec Baldwin setlere geri döndü ile ilgili etiketler Alec Baldwin rust Billie's Magic Word Kid Santa
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.