Yanlışlıkla fare zehri yiyen öğrenci yaşam mücadelesi veriyor

Avustralyalı öğrenci Alex Shorey, bilmeden yediği fare zehri nedeniyle yoğum bakımda yaşam mücadelesi veriyor.

24 yaşındaki Alex Shorey, öğrenci olarak gittiği Tayvan'ın Taipei kentindeki Tamkang Üniversitesi'nde okuyordu. Ziyareti sırasında kazara zehirlenen öğrenci, 18 Nisan'dan bu yana Taipei Tıp Üniversitesi Hastanesi'ndeki yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.

SOKAK YEMEĞİNDE FARE ZEHRİ

Alex'in yediği sokak yemeklerinden birinde fare zehri kullanıldığı belirtiliyor ve zehir, şu anda gencin hayat mücadelesi vermesine neden olan bir reaksiyona sebep oldu.

Bu ayın başlarında Avustralya'ya geri dönmeden birkaç hafta önce kanlar içerisinde uyanan genç, birkaç kez hastaneye girip çıktıktan sonra yoğun bakıma alındı.

Alex'in organlarının artık ciddi şekilde hasar gördüğü, solunum yetmezliği ve kansızlıktan muzdarip olduğu belirtildi. Daha iyi bir tedavi alması için Avustralya'ya götürülecek.

Alex'in annesi Julie Shorey, Alex'in şu anda yoğun bakım ünitesinden çıktığını, ancak hala 'kritik derecede hasta' olduğunu ve oksijen ünitesi ile ilaçlara bağlı olarak yaşadığını belirtti.

Yanlışlıkla fare zehri yiyen öğrenci yaşam mücadelesi veriyor ile ilgili etiketler Zehirlenme
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.