Yanlış görmediniz! Bu bir İETT otobüsü: “Yanıyorsun Fuat Ağabey”

Her geçen gün yeni bir İETT otobüsü yanma vakasına daha tanık oluyoruz. Bu seferki ise bir hayli ilginç. Başakşehir'de arkasından dumanlar çıkarak ilerleyen İETT otobüsü görenleri şaşkına çevirdi. Görüntüyü kaydeden vatandaşın “Yanıyorsun Fuat Ağabey” yorumu ise akıllara Kemal Sunal’ın “Sakar Şakir” filmini getirdi.

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi döneminde görmeye alıştığımız İETT arızası manzaralarına bir yenisi daha eklendi.

Dün Başakşehir’de meydana gelen olayda; seyir halinde ilerleyen bir İETT otobüsünün arka kısmında henüz bilinmeyen bir nedenle bir anda dumanlar çıkmaya başladı. Çıkan dumanların yoğunluğunu gören vatandaşlar adeta hayrete düştü.

Otobüsten çıkan dumanlar öyle bir seviyeye geldi ki, diğer araçlar otobüsün arkasında seyredemeyecek seviyeye geldi. Otobüsün içinde sürücü dışında başka vatandaşların olup olmadığı henüz bilinmezken, otobüsün yanından geçen vatandaşın, “Yanıyorsun Fuat Ağabey” yorumu akıllara Kemal Sunal’ı getirerek izleyenleri güldürdü.

Yanlış görmediniz! Bu bir İETT otobüsü: “Yanıyorsun Fuat Ağabey” ile ilgili etiketler İETT Yangın Otobüs
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.