"Yanlış Anlama" galasına damga vuran dekolte!

Şevket Çoruh'un başrol oynadığı Yanlış Anlama filminin galası dün gece yapıldı. Galada güzel oyuncu Pelin Sönmez, sırt ve göğüs dekolteli elbisesiyle herkesin başını döndürdü.

Şevket Çoruh, kısa süre önce kurduğu Baba Sahne'de ilk kez bir film galasına ev sahipliği yaptı. Azerbaycan ve Türkiye'de çekilen "Yanlış Anlama" filminin galası, önceki akşam Kadıköy'deki Baba Sahne'de yapıldı.

FİLM AZERİLER VE TÜRKLER ARASINDA GEÇİYOR

Şevket Çoruh'un da rol aldığı filmin başrol oyuncularından Hakan Bilgin, gösterim öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada "Azerbaycan ve Türkiye arasında yanlış anlamalarla örülü komik bir hikayeyi perdeye taşıdık. İyi bir işe imza attık. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz" dedi.

pelin-sonmez-in-sirt-ve-gogus-dekolteli-elbisesi-10214742_5267_m

PELİN SÖNMEZ'DEN CESUR SEÇİM

Galada filmin kadın oyuncuları baş döndürdü. Güzel oyuncu Pelin Sönmez, sırt ve göğüs dekolteli elbisesiyle oldukça cesur bir seçim yaptı.

pelin-sonmez-in-sirt-ve-gogus-dekolteli-elbisesi-10214742_6622_m

Türkiye'nin genç ve güzel başarılı şarkıcılarından ve oyuncularından biri olan Pelin Sönmez, 27 Nisan 1988 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Kocaeli Üniversitesi Derbent Meslek Yüksek Okulu Turizm ve Seyahat İşletmeciliği Bölümü mezunu olan Pelin Sönmez, 29 yaşındadır. Jimnastik eğitimi almıştır.

Daha henüz 14 yaşında iken MMC müzik kanalında VJ'lik yapmaya başlamıştır. 2007 yılında ilk albümü olan "Tek Yön" adlı albümü çıkarmıştır. Kanal D ekranlarında yayınlanmış olan Akasya Durağı dizisindeki Dilek karakteri ile herkesin tanıdığı bir oyuncu haline gelmiştir. Buradaki başarılı rolüyle dikkatleri üstüne çekmeyi başarmıştır. Dizide, Osman Aga'nın kızı Dilek rolündedir. Ayrıca Eyüp Sultan Yolcusu adlı televizyon filminde de rol almıştır.

"Yanlış Anlama" galasına damga vuran dekolte! ile ilgili etiketler pelin sönmez dekolte cesur kıyafet akasya durağı yanlış anlama
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.