Yanında oturan kadının başörtüsünü çıkarmaya çalışmıştı! Marmaray'daki skandal olayın ardından savcılık harekete geçti

Marmaray'da iddiaya göre bir kadın, yanında oturan başörtülü kadının başörtüsünü çıkarmaya çalışmıştı. Skandal olayın ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçerek olayla ilgili soruşturma başlattı.

Marmaray'da iddiaya göre bir şahıs, yanında oturan kadının başörtüsünü çıkarmaya çalıştı.

GENÇ YOLCUDAN SKANDAL OLAYA ÇOK SERT TEPKİ

Olay sırasında trende bulunan bir vatandaş ise yaşanılanlara çok sert tepki gösterdi.

Genç, kadına "Milletin ne giydiğine ne karışıyorsun, ben senin giyimine karışıyor muyum? Benim annem de çarşaflı, kimsin sen?" diyerek tepki gösterdi. Bu tepki üzerine kadın ise "Kolunu kırarım" şeklinde yanıt verdiği görüldü.

Yanında oturan kadının başörtüsünü çıkarmaya çalışmıştı! Marmaray'daki skandal olayın ardından savcılık harekete geçti

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Sabah Gazetesi'nden Deniz Yusufoğlu'nun haberine göre; Olayla ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti. Yanındaki kadının başörtüsünü çıkarmaya çalıştığı iddia edilen şahıs hakkında soruşturma başlatıldı. Savcılık, şahsın kimliğinin tespit edilmesi için emniyete talimat verdi.

Yanında oturan kadının başörtüsünü çıkarmaya çalışmıştı! Marmaray'daki skandal olayın ardından savcılık harekete geçti ile ilgili etiketler Marmaray başörtüsü
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.