Yangınlarda son durum: 6 ilde 13 yangın devam ediyor

Türkiye, geçtiğimiz haftadan bu yana peş peşe çıkan orman yangınlarıyla mücadelesini sürdürüyor. 5 ildeki 12 noktada söndürme çalışmaları devam ediyor. Muğla Milas'ta 6, Köyceğiz ve Menteşe ilçelerinde birer mahalle daha yangınların yayılması üzerinde tahliye edildi. Milas'ta yangının yaklaştığı Yeniköy termik santrali çevresinde de tedbirler artırıldı.

Ülke çapındaki yangın söndürme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.  İletişim Başkanlığı, farklı illerde çıkan 208 orman yangınından 196'sının kontrol altına alındığını, 5 ildeki 12 yangına müdahalenin sürdüğünü açıkladı.

İletişim Başkanlığı'nın Twitter'daki hesabından, saat 09.45 itibarıyla orman yangınlarına ilişkin son durum paylaşıldı. Açıklamada, "Devletimiz ormanlarımız için seferber. 28 Temmuz-06 Ağustos 2021 tarihleri arasında, ülkemizde meydana gelen 208 adet orman yangınının 196'sı devletimizin tüm imkanları seferber edilerek kontrol altına alınmıştır" denildi.

Paylaşılan görselde ise 5 ildeki 12 yangına müdahalenin sürdüğü bilgisi yer aldı.

DEVAM EDEN YANGINLAR 

Yangınlarda son durum: 6 ilde 13 yangın devam ediyor

Öte yandan Tarım ve Orman Bakanı Bakan Pakdemirli'nin paylaştığı infografiğe göre, Antalya'nın Manavgat ve Gündoğmuş, Aydın'ın Karacasu, Denizli'nin Güney, Isparta'nın Sütçüler, Muğla'nın Marmaris, Köyceğiz, Kavaklıdere, Yılanlı, Seydikemer ve Milas'taki iki ayrı yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

Yangınlarda son durum: 6 ilde 13 yangın devam ediyor ile ilgili etiketler yangın Orman Yangını Bekir Pakdemirli Antalya Manavgat
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.