Yangın söndürmede gülümseten anlar: Ben ona dedim şurada bırak diye!

Muğla'nın Seydikemer ilçesindeki orman yangınlarında çekilen bir video sosyal medyada viral oldu. Ciğerlerimizin yandığı şu günlerde bir nebze de olsa gülümseten videoda bir vatandaşın yangına müdahale eden helikoptere koordinat verdiği anlar yer alıyor. Elinde kırmızı bir kumaş ile helikopteri yangın bölgesine yönlendiren vatandaşın bırakılan su sonrası sırılsıklam olduğu anlarda 'Ben ona dedim şurda bırak diye' demesi izleyenlerin yüzünde tebessüm oluşturdu.

Türkiye'de orman yangınlarıyla mücadelenin 10'uncu gününde söndürme çalışmaları devam ediyor. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin son açıklamasına göre 5 ilde 13 yangın devam ediyor.

GÖNÜLLÜLER İLE EKİPLER BİRLİKTE MÜDAHALE EDİYOR

Türkiye peş peşe meydana gelen orman yangınlarıyla canhıraş mücadele verirken gönüllü vatandaşlar ile ekipler bölgede birlikte çalışıyor. 

HELİKOPTER PİLOTUNA KOORDİNAT VERDİ

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde çekilen bir video ise bu zor günlerde herkesin gülümsemesini sağladı. Sosyal medyada viral olan videoda bir vatandaşın eline kırmızı bir kumaş alarak helikoptere koordinat verdiği görülüyor. Yangın bölgesine helikopteri yönlendiren vatandaş, bölgeye çok yakın bir yerde olduğu için helikopterin suyu boşaltması sonrası sırılsıklam oldu. 

"BEN ONA DEDİM ŞURADA BIRAK DİYE"

Videonun sonunda vatandaşın helikopter pilotunu kastederek 'Ben ona dedim şurada bırak diye' dediği anlar vatandaşları güldürdü.

Yangın söndürmede gülümseten anlar: Ben ona dedim şurada bırak diye! ile ilgili etiketler Yangın Muğla Seydikemer helikopter

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.