Yangın söndürme uçağı düşmüştü! Aynı bölgede alevler yeniden yükseldi

Kahramanmaraş’ta çıkan orman yangınını söndürme çalışması esnasında düşen Beriev Be-200 tipi uçağın düştüğü alanın yakınlarında yeniden alevler yükselmeye başladı. Alevlerin büyümeden söndürülmesi için karadan müdahale başlatıldı.

Kahramanmaraş'ta çıkan orman yangınına müdahale etmek için Adana'dan havalanan ve içerisinde 8 mürettebatın bulunduğu yangın söndürme uçağı, soğutma çalışması için ormanlık alana su bıraktıktan sonra kayalık alana çarparak düştü.

Helikopterde bulunan 5'i Rus, 3'ü Türk olmak üzere toplam 8 mürettebatın hayatını kaybettiği kazanın ardından bölgede etkili olan rüzgarla birlikte ormanlık alanda yeniden alevler yükselmeye başladı.

Bölgede alevlerin büyümeden söndürülmesi için karadan müdahale başlatıldı.

 

Yangın söndürme uçağı düşmüştü! Aynı bölgede alevler yeniden yükseldi ile ilgili etiketler Kahramanmaraş Orman Yangını uçağın düştüğü yer

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.