Yanarak ölürken 2 arkadaşını kurtardı!

İstanbul Sultangazi'de bir inşaat firmasına ait konteynerde çıkan yangında 1 işçi alev kapanından kurtulamayarak can verdi. Mert Şen adlı işçinin ölmeden önce alevlerin sıçradığı diğer konteynerde bulunan iki işçiyi bağırarak kurtardığı belirtildi.

Alınan bilgiye göre, Yunus Emre Mahallesi Lütfi Aykaç Bulvarı üzerindeki bir inşaat firmasında çalışan işçilerin kaldığı konteynerde, bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Kısa sürede büyüyen alevler tüm konteyneri sardı. Bu sırada içerde kalan Mert Şen, camı kırıp dışarı çıkmaya çalıştı ancak bunda başarılı olamadı.

Yanarak ölürken 2 arkadaşını kurtardı!

Camdan, diğer konteynere alevlerin sıçradığını gören Mert Şen, bağırarak hem yardım istedi hem de yanan diğer konteynerdeki 2 arkadaşını uyandırarak facianın daha da büyümesini önledi.

Yanarak ölürken 2 arkadaşını kurtardı! - Resim : 2

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürürken, sağlık ekipleri diğer konteynerdeki arkadaşlarını uyandırarak hayatlarını kurtaran Mert Şen'i hareketsiz halde buldu.

Yanarak ölürken 2 arkadaşını kurtardı! - Resim : 3

Öldüğü belirlenen Mert Şen'in cesedi morga kaldırıldı.  

Yangına ilişkin soruşturma sürüyor.

Yanarak ölürken 2 arkadaşını kurtardı! ile ilgili etiketler Sultangazi yangın itfaiye konteyner
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.