Yamaç paraşütçüsü Ölüdeniz'de kayalıklara çakıldı! Helikopterle kurtarıldı

Fethiye Ölüdeniz'de yamaç paraşütçüsü Babadağ'dan atlayış yaptı. Paraşütçü babadağ eteklerinde kayalık alana düştü. Kurtarma ekipleri yamaç paraşütçüsünü düştüğü bölgeden alabilmek için jandarmadan helikopter istedi.

Fethiye'nin Ölüdeniz Mahallesi'nde, 43 yaşındaki yamaç paraşütü pilotu Seçkin Aydın, Babadağ'ın 1700 metrelik pistinden single (tekli) uçuş yaptı. Aydın'ın paraşütü, kalkıştan kısa süre sonra belirlenemeyen bir nedenle Babadağ eteklerindeki Karaağaç mevkisine düştü.

Yamaç paraşütçüsü Ölüdeniz'de kayalıklara çakıldı! Helikopterle kurtarıldı

Hareket edemeyen Aydın cep telefonu ile yardım istedi. Bölgeye Ölüdeniz'de konuşlu Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timi ile UMKE görevlileri sevk edildi. Yaralıya ulaşan ekipler, Aydın'ın vücudunda kırıklar bulunması ve bölgenin de sarp kayalık olması nedeniyle taşıma yapamadı.

Yamaç paraşütçüsü Ölüdeniz'de kayalıklara çakıldı! Helikopterle kurtarıldı - Resim : 2

Jandarma Filo Komutanlığından havalanan helikopter yardımıyla yaklaşık 4 saat sonra kurtarılan Aydın, Fethiye Devlet Hastanesine kaldırıldı. Aydın'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Yamaç paraşütçüsü Ölüdeniz'de kayalıklara çakıldı! Helikopterle kurtarıldı - Resim : 3

AA

Yamaç paraşütçüsü Ölüdeniz'de kayalıklara çakıldı! Helikopterle kurtarıldı ile ilgili etiketler Babadağ yamaç paraşütü ölüdeniz Seçkin Aydın

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.