Yalova'da kuvvetli rüzgar etkili oldu! Çatı yola savruldu, iki kişi yaralandı…

Yalova'da etkisini gösteren kuvvetli rüzgar sebebiyle bina çatısı yola savruldu. Termal ilçesinde kuvvetli rüzgarın etkili olması ile birlikte ortaya tuhaf görüntüler çıktı. Panik yaratan olayda çatının yola uçmasıyla iki kişi yaralandı.

Yalova’nın Termal ilçesinde uzun süredir kuvvetli fırtına ve sağanak yağış görülmeye devam ediyor. Ağaç devrilmesi ve çatı uçması gibi olaylar yaşanırken, bugünde rüzgar sebebi ile çatı uçtu ve 2 kişi yaralandı.

YENİMAHALLE'DE ÇATI YOLA UÇTU

Yenimahalle'de etkili olan rüzgar nedeni ile 3 katlı binanın çatısı yola savruldu. Yaşanan olayda iki kişi rüzgarla birlikte savrulan çatı parçalarının çarpması sonucu yaralandı. Bir yaralı ayakta tedavi görürken diğer yaralı ise olay yerinde acil servis ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Yalova'da kuvvetli rüzgar etkili oldu! Çatı yola savruldu, iki kişi yaralandı…

2 KİŞİ YARALANDI

Kuvvetli rüzgar sonucu ortaya korkunç bir manzara çıktı. Üç katlı binanın çatısı savruldu ve çatı parçaları yoldan geçenlere çarptı. iki kişinin yaralanmasına neden olan olayda bir kişi ayakta tedavi oldu. Diğer yaralı ise ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

 

 

Yalova'da kuvvetli rüzgar etkili oldu! Çatı yola savruldu, iki kişi yaralandı… ile ilgili etiketler Rüzgar Yalova
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.