Yalova Belediye Başkanı kim oldu 2024? Yalova Belediye Başkanı hangi partiden? Yalova yeni belediye başkanı kim?

31 Mart 2024 yerel seçim süreciyle birlikte, "Yalova Belediye Başkanı kim oldu 2024?" gibi araştırmalar arama motorlarında hız kazandı. Yalova'da yerel seçimlerin ardından sonuçlar merak ediliyor. Peki, Yalova Belediye Başkanı kim oldu? Yalova Belediye Başkanı hangi partiden? İşte detaylar...

31 Mart yerel seçimlerinin yaklaşmasıyla birlikte, vatandaşlar Yalova'nın yeni büyükşehir belediye başkanının açıklanması merakla bekliyor. Peki, Yalova Belediye Başkanı kim oldu? Yalova Belediye Başkanı hangi partiden? İşte ayrıntılar...

Yalova Belediye Başkanı kim oldu 2024? Yalova Belediye Başkanı hangi partiden? Yalova yeni belediye başkanı kim?

YALOVA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KİM OLDU 2024?

Yerel seçim sonuçları ve Yalova'nın yeni büyükşehir belediye başkanı 31 Mart Pazar akşamı oylar sayıldıktan sonra açıklandı. Kesin olmayan sonuçlara göre Yalova Belediye Başkanlığı seçimini Cumhuriyet Halk Partisi adayı Mehmet Gürel kazandı.

YALOVA BELEDİYE BAŞKANI HANGİ PARTİLİ?

Seçim sonuçları, sandıkların kapanmasının ardından hemen aktarılacak. Superhaber.com olarak, seçim günü sonuçlarını ve kazanan belediye başkan adaylarını ve hangi partili olduklarını sizlerle paylaşacağız. 

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 31 Mart'ta gerçekleşecek olan yerel seçimler için oy kullanma saatlerini belirledi. Oy verme saatleri güneşin doğuş ve batış saatlerine göre belirlendi. Bazı illerde oy verme işlemi 07.00 ile 16.00 saatleri arasında gerçekleştirilecekken, diğer illerde ise 08.00 ile 17.00 saatleri arasında yapılacak.

31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleşecek olan seçim, 34 siyasi partinin katılımıyla Türkiye'nin 81 ilinde ve 922 ilçesinde yapılacak, böylece yerel yönetimler yeniden şekillendirilecek. 31 Mart yerel seçim sonucunda belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri, il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri belirlenecek.

Yalova Belediye Başkanı kim oldu 2024? Yalova Belediye Başkanı hangi partiden? Yalova yeni belediye başkanı kim? ile ilgili etiketler Yalova YSK yerel seçim
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.