'Yalnızca Cumhurbaşkanımıza sunuldu'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. İsrail'in saldırılarına ilişkin sert mesajlar veren Bahçeli, "İsrail yaptıklarının bedelini ödemelidir" dedi. Yeni anayasa sürecine de değinen MHP lideri, "100 maddelik anayasa önerimiz bugüne kadar yalnızca Sayın Cumhurbaşkanımızın bilgi ve takdirine sunulmuştur." dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yeni anayasa sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bahçeli, "100 maddelik anayasa önerimiz bugüne kadar yalnızca Sayın Cumhurbaşkanımızın bilgi ve takdirine sunulmuştur. Bunun dışında metni ne eline alan, ne gören, ne de okuyan olmuştur." açıklamasında bulundu.

İSRAİL'İN TERÖR SALDIRILARI

Bahçeli İsrail'in saldırılarına ilişkin ise "İsrail, yaptıklarının bedelini ödemelidir. Uluslararası Ceza Mahkemesi zulmün hesabını İsrail devletinden sormak mecburiyetindedir." değerlendirmesinde bulundu.

PARLAMENTER SİSTEM AÇIKLAMASI

MHP lideri, parlamenter sistemle ilgili de "Eskiye dönüş uçurumdur. Parlamenter sistem ezberlerinin ardındaki niyet Türkiye’nin yükseliş ve büyüme isteğini engellemektir." değerlendirmesini yaptı.

'Yalnızca Cumhurbaşkanımıza sunuldu' ile ilgili etiketler İsrail Mescid-i Aksa Filistin Saldırı MHP bahçeli
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.