Yalnız Kurt Sare'nin Yeri Hemen Doldu! Osman Sınav Ünlü Oyuncuyla Anlaştı!

Cuma akşamları yayınlanan Yalnız Kurt 20. bölümüyle ilk sezonu kapattı. Osman Sınav yapımı dizi çok başarılı bir ilk sezon geçirdi. Sare karakterinin ölmesiyle diziden ayrılan Damla Çolbay'ın yerine ikinci sezon ünlü oyuncuyla anlaşıldı. Yapımcı Osman Sınav'ın el sıkıştığı isim Gönül Dağı dizisinin yıldız oyuncusu çıktı.

İlk sezonuyla büyük övgüler alan Yalnız Kurt sezon finali yaptı. Osman Sınav yapımı dizi Yalnız Kurt geride bıraktığı 20 bölüm boyunca Türkiye'nin yakın tarihinde meydana gelmiş olayları ele aldı. Uğur Mumcu, Gaffar Okan suiskasti gibi olayları ekrana getiren dizide başarılı oyuncular yer alıyor. Yalnız Kurt Sare'nin Yeri Hemen Doldu! Osman Sınav Ünlü Oyuncuyla Anlaştı!

Cihan Ünal, Hasan Denizyaran, Murat Han, Gökhan Soylu, Kürşat Alnıaçık ve Yaprak Medine gibi oyuncuların başrollerinde olduğu Yalnız Kurt dizisinin ikinci sezonu için hazırlıklar da başladı.

Yalnız Kurt Sare karakterini canlandıran Damla Çolbay'ın dizinin ikinci sezonunda olmayacağı kesinleşti. Sare'nin senaryo gereği ölmesiyle diziden ayrılan Damla Çolbay'ın yerine gelecek isimle ilgili araştırmalar da başladı.

Yapımcı Osman Sınav Yalnız Kurt ikinci sezonda başrol oynayacak kadın oyuncu için ünlü oyuncuyla anlaştı. Gelecek sezon hikayesinin derinleşeceği dizi için güçlü oyuncularla çalışmayı planlayan Sınav, aradığı ismi buldu.

Yalnız Kurt Sare'nin Yeri Hemen Doldu! Osman Sınav Ünlü Oyuncuyla Anlaştı!

TRT 1 dizisi Gönül Dağı'nda Dilek karakterini canlandıran Gülsüm Ali İlhan'ın Yalnız Kurt yeni sezonda oynayacağı iddia edildi. Gülsüm Ali İlhan'ın Gönül Dağı'nda ayrılması sonrası yeni dizisi de merak ediliyordu.

Dizide Altay Kurdoğlu'nun partneri olacak karakteri oynaması planlanan Gülsüm Ali İlhan'dan ise henüz bir açıklama gelmedi.

 

 

 

Yalnız Kurt Sare'nin Yeri Hemen Doldu! Osman Sınav Ünlü Oyuncuyla Anlaştı! ile ilgili etiketler gönül dağı yalnız kurt gülsüm ali ilhan
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.