Yalnız Kurt Dizisinde 5 Numara Sonunda Ortaya Çıktı! Usta Oyuncu Kadroya Girdi

Cuma akşamları Yayınlanan Yalnız Kurt 15. Bölümüyle büyük bir meraka son verdi. Dizide uzun süredir görünmeyen 5 Numara karakteri için ünlü oyuncu kadroya dahil oldu. Yalnız Kurt yeni bölüm detaylarını araştırdık.

Yalnız Kurt 15. Bölüm ile birlikte merak son buldu. Osman Sınav Yapımı Yalnız Kurt Dizisinde uzun süredir sözü edilen 5 Numara karakteri sonunda ortaya çıktı. Türkiye'nin yakın tarihine ışık tutan dizi yakın tarihte meydana gelmiş faili meçhulleri ekrana taşıyordu. Yalnız Kurt Dizisinde 5 Numara Sonunda Ortaya Çıktı! Usta Oyuncu Kadroya Girdi!

Uğur Çavuşoğlu'nun Yalnız Kurt dizisine 5 Numara karakteriyle giriş yapması uzun süredir beklenen usta oyuncu isteğini de bir anlamda tatmin etmiş oldu. Dizide rol alan genç oyuncuların varlığı eleştirilere neden olmuş ve birçok izleyici artık kadroya usta oyuncuların da girmesi gerektiği yorumlarında bulunmuştu.

Yalnız Kurt Dizisinde 5 Numara Ortaya Çıktı!

Osman Sınav yapımı Yalnız Kurt dizisinde Altay ve Sare ikilisinin aksiyon dolu sahneleri devam ederken bir yandan da 5 Numara karakterinin varlığı merak uyandırıyordu. Sonunda usta oyuncu Uğur Çavuşoğlu'nun Yalnız Kurt oyuncu kadrosuna girmesiyle dizi yeni bir soluk aldı.

UĞUR ÇAVUŞOĞLU KİMDİR?

Uğur Çavuşoğlu, 12 Mart 1967 yılında Artvin’de dünyaya gelmiştir. Karadeniz Teknik Üniverisitesi Fizik bölümünde okudu. Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro bölümünden mezun oldu. Van Devlet Tiyatrosu ve Ankara Devlet Tiyatrosu’nda görev yaptı. Kameralar karşısına ilk kez 1995 yılında yayınlanan Sahte Dünyalar dizisi ile geçen Uğur Çavuoğlu, bugüne kadar pek çok yapımda yer almıştır.

Yalnız Kurt Dizisinde 5 Numara Sonunda Ortaya Çıktı! Usta Oyuncu Kadroya Girdi

Şimdilerde Atv ekranlarında yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisinde Genco karakterine hayat veren Uğur Çavuşoğlu, 1.80 metre boyunda, 80 kilo ve Balık burcudur.

Uğur Çavuşoğlu’nun rol aldığı tiyatro oyunları:

2012 -2015 – Euridice’nin Elleri – Ankara Devlet Tiyatrosu
2008 – Gizler Çarşısı – Ankara Devlet Tiyatrosu
2008 – Fosforlu Cevriye – Ankara Devlet Tiyatrosu
2007 – Rembetiko – Ankara Devlet Tiyatrosu
2007 – Romeo ve Juliet – Van Devlet Tiyatrosu
2006 – Azizname – Van Devlet Tiyatrosu
2005 – Misafir – Van Devlet Tiyatrosu
2005 – Hüznün Coşkusu – Van Devlet Tiyatrosu
2004 – Taziye – Van Devlet Tiyatrosu
2003 – Bir Ceza Avukatının Anıları – Van Devlet Tiyatrosu
2003 – Palto – Van Devlet Tiyatrosu
2002 – Ateşli Sabır – Van Devlet Tiyatrosu
2001 – 2003 – Londra Caddesi – Mum Tiyatrosu
2000 – Benerci Kendini Niçin Öldürdü – Mum Tiyatrosu
1999 – İçimdeki Çığlık – Genco Erkal Dostlar Tiyatrosu
1997 – Rosa Luxembourg : Rekin Teksoy – Tiyatro Ayna
1991 – Küçük Mozart – Ankara Devlet Tiyatrosu

Yalnız Kurt yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Dizinin yeni bölüm detaylarını araştırdık. İzleyiciyi gelecek bölümde de heyecan ve aksiyon dolu anlar bekliyor.

Yalnız Kurt 15. bölüm Cuma akşamı ATV ekranlarında olacak.

Yalnız Kurt Dizisinde 5 Numara Sonunda Ortaya Çıktı! Usta Oyuncu Kadroya Girdi ile ilgili etiketler yalnız kurt uğur çavuşoğlu kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.