Yalnız Kurt Dizisinde 5 Numara Açığa Çıkıyor! Yeni Bölümün Süprizi Belli Oldu!

Cuma akşamlar hatırı sayılır bir reyting alan Yalnız Kurt dizisi bu akşam özel bir dövüş gecesine sahne oluyor. Yıldırım Projesinin dışarıya sızan bilgileri sonrası düzenlenen gecede kimsenin yüzünü görmediği 5 numara da açığa çıkıyor. Peki Yalnız Kurt 5 numara kim? İşte detaylar...

Yalnız Kurt dizisinde 5 numaranın kim olduğu açığa çıkıyor. Osman Sınav yapımı dizinin yeni bölümünde Altay ve Sare'nin yeni yollarda buluştuğu dizinin son bölümünde düzenlenen dövüş gecesine davet edilen ve şu ana kadar kimsenin yüzünü görmediği 5 numara hangara geliyor. Yalnız Kurt Dizisinde 5 Numara Açığa Çıkıyor! Yeni Bölümün Süprizi Belli Oldu!

"Yalnız Kurt 5 Numara Açığa Çıkıyor"

Dizinin 5. bölümünde Altay babasının geliştirdiği Yıldırım Projesinin devlet için ne kadar önemli bir sır olduğunu fark edince emanete sahip çıkmak için her yola başvuruyor. Mira ve Nizam'ın hain planları karşısında düzenlenen dövüş gecesinde dizide şimdiye kadar görülmeyen 5 numara da belli oluyor.

Yalnız Kurt Dizisinde 5 Numara Açığa Çıkıyor! Yeni Bölümün Süprizi Belli Oldu!

Hilmi Kopanlı'nın cesedinin bulunması sonrası dengelerin değiştiği ve pazarlıkların başladığı Yalnız Kurt dizisinin başrollerinde Hasan Denizyaran, Damla Çolbay, Cihan Ünal yer alıyor. Yalnız Kurt 5. bölümü bu akşam ATV ekranlarında olacak.

 

 

 

Yalnız Kurt Dizisinde 5 Numara Açığa Çıkıyor! Yeni Bölümün Süprizi Belli Oldu! ile ilgili etiketler yalnız kurt yalnız kurt 5 numara
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.