Yalnız Kurt Dizisi İçin Osman Sınav Şaşırtıcı Bir Karar Aldı! Bakın Kimle Anlaştı! Neden Böyle Oldu

ATV ekranlarına yeni bir iddialı dizi ile gelecek olan Osman Sınav'ın Yalnız Kurt bir süredir yeni dizisi için itinalı bir şekilde çalışmakta. Magazin haberlerindeki detaylardan alınan bilgiye göre ATV'de iddialı olacak dizilerden birisi olacak olan Yalnız Kurt için Yapımcı ve yönetmen olan Osman Sınav kolları sıvadı.

ATV ekranlarına yeni bir iddialı dizi ile gelecek olan Osman Sınav'ın Yalnız Kurt bir süredir yeni dizisi için itinalı bir şekilde çalışmakta. Magazin haberlerindeki detaylardan alınan bilgiye göre ATV'de iddialı olacak dizilerden birisi olacak olan Yalnız Kurt için Yapımcı ve yönetmen olan Osman Sınav kolları sıvadı. 

Yalnız Kurt Dizisi İçin Osman Sınav Şaşırtıcı Bir Karar Aldı! Bakın Kimle Anlaştı! Neden Böyle Oldu

Adını Kurtlar Vadisi ile duyuran Osman Sınav geçtiğimiz sezonda Gel Dese Aşk adlı dizinin fazla reyting yapmaması yüzünden 4 bölüm olarak projenin bitmesine karar vermişti. Yeni dizisinde aksiyon konulu hikâyesi ile devam eden Osman Sınav başrol konusunda aldığı kararı ise şaşkınlıkla karşılandı. 

Yanlız Kurt'un Başrolü Kim Olacak?  

Yeni başlayacak dizi Yalnız Kurt'ta başrol kim olacak konusu merak edilirken Osman Sınav aldığı kararla başrolün Hasan Denizyaran olmasına karar verdi. Hasan Denizyaran Elif dizisinde Akın karakterini canlandıran oyunculuğu ile tanınıyordu.

Yalnız Kurt Dizisi İçin Osman Sınav Şaşırtıcı Bir Karar Aldı! Bakın Kimle Anlaştı! Neden Böyle Oldu - Resim : 2

Gazeteci Birsen Altuntaş duyurduğu haberde Osman Sınav'ın yeni başlayacak dizisi için ünlü biri yerine Hasan Denizyaranın başrollerde olacağını duyurduğunu söyledi. Şaşkınlıkla alınan kararda Osman Sınav'ın bu kararı ile genç oyuncu için büyük bir fırsat doğdu.

Daha Önce Afilli Aşkta Oynamıştı

Daha önce Afili Aşk dizisi ile dikkat çeken oyuncu burada Uğur karakterini canlandırmıştı. Exxen için yayınlanan İşte Bu Benim Masalım adlı dizide de Pamir karakteri ile tanınan oyuncu yeni dizi Yalnız Kurt’ta Alper Kurtoğlu karakteri ile ekranlara gelecek.

Genç oyuncu için Osman Sınav'ın dizisinde başrol oynamak oldukça oyuncuya ayrıcalık kazandıracak gibi görünüyor. Yakında ATV ekranlarında olacak Yalnız Kurt adlı dizide kadronun tamamlanması için ünlü yönetmen çalışmalarını hızlandırdı. Senaryosu ve hikâyesi ile ekranlara gelecek olan dizi Yalnız Kurt ATV ekranlarına oldukça iddialı geliyor.

Yalnız Kurt Dizisi İçin Osman Sınav Şaşırtıcı Bir Karar Aldı! Bakın Kimle Anlaştı! Neden Böyle Oldu ile ilgili etiketler osman sınav
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.