Yalın ve kız arkadaşı gecelerde ilk kez görüntülendi!

Yılların müzmin bekarı, genç kızların sevgilisi şarkıcı Yalın'ın hayatında uzun süredir kimse yoktu. Genç şarkıcı önceki akşam kız arkadaşı Hazal Emre ile Akaretler’de görüntülendi.

Akaretler'de bir mekandan çıkıp arabasına binerken objektiflere yansıyan ünlü şarkıcı Yalın, kız arkadaşı Hazal Emre ile birlikte objektiflere yansıdı. Muhabirlerin aşk ve evlilik sorularını yanıtlayan şarkıcı, “Bu kış yeni albüm kayıtlarım başlayacak. Yaza güzel şarkılar gelecek.

640xauto_1_1

Ünlü şarkıcı, "Dizi ya da film projesinde yer almak ister misiniz?" sorusuna, "Dizi işi zor, ama sinema filminde oynamak istediğimi hep söylüyorum. Eğer bir dizide oynarsam şarkı yazmaya vaktim kalmaz. Sinema filminde oynamak istiyorum artık" yanıtını verdi.

Araca binip kız arkadaşının yanına oturan Yalın, “Evlilik düşünüyor musunuz” sorusunu ise “Arkadaşlar kapıyı kapatsak” diyerek yanıtsız bıraktı.

640xauto_2

Lise eğitimini Özel Koç Lisesi’nde tamamladıktan sonra Parsons Tasarım Okulu’nda Güzel Sanatlar İç Tasarım eğitimi alan Hazal Emre, İTÜ’de Sanat Tarihi, Eleştiri ve Korunması alanında Yüksek Lisans yaptı.

Ünlü plak şirketi Emre Plak’ın sahibi olan Hüseyin Emre’nin kızı olan Hazal Emre, İngilizce ve Fransızca dillerini bilmektedir. Emre kariyerine Yalın Tan Jeyan Ulku’de İç Tasarım Stajyeri olarak başladı.

T Mimarlık’ta yine İç Tasarım Stajı yapan Hazal Emre Horizon Istanbul Eğitim ve Danışmanlık firmasında Sanat Yönetmeni ve Portföy Danışmanı olarak görev aldı.

Ağustos 2014’te 44A Art Gallery firmasında Müdür olan Hazal Emre, aynı zamanda Ocak 2015’ten beri 44A Cafe’nin sahibidir. Hazal Emre, şarkıcı Yalın ile yaşadığı aşkla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Yalın ve kız arkadaşı gecelerde ilk kez görüntülendi! ile ilgili etiketler Yalın film Sinema hazal emre hüseyin emre emre plak diizi albüm
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.